Kupite za San Francisko avio karte i posetite grad smešten na zapadu savezne američke države Kalifornije, na obali Tihog okeana.

Turistički centar, sedište velikog broja svetskih kompanija, prepoznatljiv po mostu i strmim brežuljcima, metropola je različitosti, ravnopravnosti i sloboda.

Ova luka unikatne arhikekture, predivne prirode i specifičnog šarma, osvojiće vas svojom lepotom i izgledom čim je upoznate.

Kako se mogu rezervisati jeftini avio letovi za San Francisko?

U prazna polja za pretragu letova koja se nalaze na početku stranice, unesite troslovne kodove (BEG za Beograd i SFO zas San Francisko).

Kada odaberete broj putnika i datume povratka i polaska, kliknite na dugme Pronađi let. Po izboru leta koji vama najviše odgovara, možete završiti potpuno besplatno rezervaciju avio karte. Plaćanje možete izvršiti u bilo kojoj banci ili online Visa ili Master karticom.

Sjedinjene Američke DržaveDržava
Severna AmerikaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

turisticke-atrakcije

Ukoliko rezervišete San Francisko avio karte, znamenitosti koje preporučujemo i izdvajamo su:

  • Coit Tower
  • Museum of Fine Art
  • Golden Gate
  • Golden Gate Park
  • Alcatraz Island

Svakodnevni jeftini avio letovi kompanije Lufthansa do San Franciska, nalaze se na našem sajtu. Izbor je samo vaš!

ikona naslovaShopping

Šoping

U omiljenim turističkim kvartovima, Fisherman’s Wharf i Marina District, postoji veliki broj prodavnica sa suvenirima i najrazličitijim proizvodima. Umetnine potražite u galerijama i radnjama smeštenim u četvrti The Haight i Hayes Valley.

Garderobu i najpopularnije svetske brendove pogledajte duž ulice Union Street i u blizini trga Union Square. Ekskluzivnu odeću, obuću i ukrasne predmete proberite u Maiden Line i Fillmore Street.

U tržnim centrima se pored kupovine možete i dobro zabaviti, a najposećeniji su Westfield San Francisco Centre, Union Square Shopping Plaza i Stonestown Galleria.

ikona naslovaHoteli

hoteli

U gradu tramvaja i strmih ulica sa najpoznatijim mostom na svetu, veliki izbor smeštaja uz najpovoljnije cene nađite na linku hoteli u San Francisku. Takođe, možete pogledati i ponudu apartmana i hostela na napred navedenom linku.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

USD

ikona language

Engleski

ikona time-zone

GMT -8:00

ikona plug

100 - 127 V
(Tip A)

ikona airport

SFO

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi San Francisko

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Feodor

Taxi je pristupacan tako da smo lako stizali od mjesta do mjesta

5 godina ago

Review San Francisko.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *