Kako da promenim avio karte?

Promena ikonica-avio-karta-5avio karte

Nakon što napravite online rezervaciju i elektronska karta vam bude poslata na mail spremni ste za putovanje avionom. Promena avio karte (datuma ili destinacije) zavisi od tarife po kojoj je obavljena kupovina.

Ako ste kupili avionsku kartu po promo ceni koja uključuje samo ručni prtljag u 99% slučajeva nju ne možete niti menjati niti otkazati.

Ukoliko imate tarifu koja dozvoljava promenu datuma leta ili destinacije uz određenu doplatu procedura je jednostavna.

Kako se vrši promena avio karte?

Za početak potrebno je da se obratite našoj korisničkoj podršci pisanim putem na jedan od sledećih načina:

  • slanjem zahteva na mail [email protected]
  • pisanjem poruke sa svim detaljima preko Facebook stranice
  • slanjem poruke na Viber ili WhatsApp brojeve: +382 68 380048 ili +381 63 7859289

Ako pozovete call centar i izvršite upit bićete svakako upućeni da pošaljete zahtev na mail. Ovo se radi pre svega zbog vaše sigurnosti da ne bi neko mogao u vaše ime da izvrši promenu avio karte.

Potrebno je da navedete:

  • avio-karta-let-ticket-flightime i prezime putnika za koga želite da izvršite promenu
  • šifru rezervacije
  • broj elektronske karte
  • šta tačno želite da izmenite i za koji datum (ako znate konkretan let navedite ga obavezno – broj leta, datum i vreme poletanja)

Nakon što primimo vaš zahtev proveravamo da li ima mesta na željenom letu i koliko iznosi doplata. Šaljemo vam ponudu na mail sa instrukcijama za uplatu. Kako je živ sistem u pitanju cene su trenutne i veoma je važno da se brzo reaguje, potvrdi i izvrši uplata. Zato je važno da dokaz o uplati pošaljete odmah ili na mail ili na Viber/WhatsApp kako bi maksimalno ubrzali proces.

Uplatu možete izvršiti kreditnom karticom Visa ili Master. Ako vam je jednostavnije i više preferirate online plaćanje tu je ebanking i mogućnost uplate direktno na naš tekuži račun.

Čim evidentiramo uplatu, izvršićemo promenu avio karte i poslati novu na mail. Naravno, račun za avio kartu vam stiže na mail.

pronadji-let-cta-dugme