Rezervišite avio karte na relaciji Beograd Dubai i upoznajte najveći grad Ujedinjenih Arapskih Emirata. Smešten na obali Persijskog zaliva, nalazi se na jugoistoku Arabijskog poluostrva, nedaleko od granice sa Omanom.

Ova metropola budućnosti prepoznatljiva po blještavim neboderima i luksuznim hotelima, veštačkim kanalima i ostrvima, sav svoj raskoš i bogatstvo duguje ‘crnom zlatu’.

Nekada siromašno ribarsko selo, danas je jedna od omiljenih turističkih destinacija sveta, a impozantna zdanja, fontane i plaže nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Avio karte rezervišite online popunjavajući formu za pretragu na početku stranice. Ze Beograd unesite BEG, a za Dubai DXB. Avio kompanija flydubai uvela je direktan let iz srpske prestonice svakog dana.

Ujedinjeni Arapski EmiratiDržava
AzijaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

Znamenitosti i atrakcije

Prilikom boravka u ovoj metropoli možete uživati u brojnim znamenitostima. Najpoznatiji gradski simboli i obeležja Dubaija koja ne smete propustiti su:

  • Burj Khalifa
  • Muzej Dubaija
  • Palmina ostrva
  • Plaže
  • Akvarijum 

ikona naslovaShopping

Kupovina

Pijace na otvorenom pored velikog izbora začina, voća i tradicionalne garderobe, nude autentične suvenire i umetnine. Izdvajaju se Bur Dubai, Safa Park i Karama Shopping Complex.

Butike i radnje sa popularnim svetskim brendovima nalaze se u ulicama Jumeirah Beach Road i Sheikh Zayed Road, a predmete od zlata je najbolje potražiti u četvrti Deira Souk.

Ako želite da se zabavite, sklonite od vrućine i kupovinu obavite na jednom mestu, odlazak u neki od fascinantnih tržnih centara je pravi izbor. Omiljeni među posetiocima su Dubai Mall, Mall of the Emirates i Burjuman Centre.

Požurite i obezbedite avio karte što pre.

ikona naslovaHoteli

hotel

Ukoliko želite da upoznate biser Persijskog zaliva i najveći grad Emirata, veliki izbor smeštaja po povoljnim cenama potražite na linku hoteli u Dubaiju.

Preporučujemo (iako je sve klimatizovano), pre nego što rezervišete i kupite avio karte, da izbegnete najtopliji letnji period, jer temperature mogu biti zaista jako visoke.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

AED

ikona language

Arapski

ikona time-zone

GMT +4:00

ikona plug

220 - 240 V
(Tip C)

ikona airport

DXB

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi Dubai

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Ivanka

Ljudi su jako prijatni i ljubazni

5 godina ago
bojan

Petar

Bravo za direktan let, a i cena avio karte je skroz ok. Dubai izgleda nestvarno, ko nije bio, mora da ga poseti.

5 godina ago

Review Dubai.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *