Kupite avio karte za Ženevu i upoznajte najveći i glavni grad istoimenog švajcarskog kantona, smešten na krajnjem jugozapadu zemlje, na obali Ženevskog jezera. Najbrže i najpovoljnije iz Beograda možete da letite kompanijama Swiss i EasyJet.

Prestonica satova predstavlja naučni, obrazovni i finansijski centar regije i kontinenta i sedište brojnih međunarodnih organizacija.

Svetska metropola, mesto glamura i ekskluzive, modernih i tradicionalnih zdanja, čokolade i čuvenih sireva, fasciniraće vas svojim izgledom, uređenjem i lepotom.

ŠvajcarskaDržava
EvropaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

znamenitosti-i-atrakcije

Ako rezervišete online avio karte za Ženevu, ne propustite priliku da obiđete neke od izuzetnih znamenitosti kao što su:

  • Katedrala Svetog Petra
  • Palata nacija
  • Park la Grange
  • Muzej Patek Philippe
  • Cvetni sat

Gde da kupite avio karte za Ženevu?

Jeftini avionski letovi postoje svakog dana, a na vama je da odaberete datum putovanja i rezervišete avio karte.

Popunite formu za pretragu letova na početku ove stranice. Za Beograd unesite BEG, a za Žanevu GVA. Odaberite datm polaska, povratka i broj putnika. Kliknite na žuto dugme Pronađi letove.

Biće vam prikazani svi raspoloživi letovi od najjeftinijeg ka najskupljem. Odaberite onaj koji vam najviše odgovara i napravite rezervaciju i obavite online kupovinu.

ikona naslovaShopping

Šoping

Duž Rue du Mont Blanc i u ulicama u blizini, možete videti radnje sa čuvenim satovima, čokoladom i suvenirnice sa popularnim švajcarskim džepnim noževima i lokalnim proizvodima. Antikvarnice i umetničke galerije potražite u Starom gradu, u ulici Grand Rue.

Najpopularnija oblast u kojoj možete naći poznate modne brendove, ekskluzivnu garderobu i luksuzne juvelirnice je četvrt Eaux Vives i ulice Rue du Rhone i Rue du Marche. Ako volite da kupujete na jednom mestu, preporučujemo odlazak u jedan od tržnih centara. Najposećeniji su Centre Balexert, Manor Department Store i Globus Grand Magasin.

ikona naslovaHoteli

hoteli

Ukoliko želite da posetite predivan švajcarski grad na istoimenom jezeru, veliki izbor smeštaja po najpovoljnijim cenama nalazi se na linku hoteli u Ženevi.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

CHF

ikona language

Nemački, Francuski i Italijanski

ikona time-zone

GMT +1:00

ikona plug

220 - 240 V
(Tip J)

ikona airport

GVA

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi Ženeva

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Gordana Popović

Gordana Popović

Švajcarci su to. Čisto, uređeno, pod konac. Skupo, ali vredi. Mnogo mi se sviđa i Ženevsko jezero. Često smo tu odmarali

5 godina ago

Review Ženeva.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *