Kupite avio karte na liniji Beograd Dizeldorf i posetite grad smešten na zapadu Nemačke, u pokrajini Severna Rajna – Vestfalija. Univerzitetski grad i centar umetnosti i mode prepoznatljiv je po širokim ulicama u koje se uklapaju elegantne radnje, parkovi i bašte.

Kao važan kulturni centar, u Dizeldorfu se može pronaći nebrojeno mnogo muzeja i preko 100 galerija, od impresivne Rajna Vestfalija umetničke kolekcije, do manjih u čuvenoj Königsallee oblasti grada. Brojne turističke atrakcije, lokacija grada na Rajni, brojni trgovi i predivna šetališta pored reke, čine ovaj grad posebno prijatnim za odmor.

Rezervacija avio karte Beograd Dizeldorf

Avio kompanija Air Serbia ima svakog dana direktan let do Dizeldorfa, a povoljne cene avionskih karata iz Beograda pronađite na našem sajtu.

NemačkaDržava
EvropaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

Avio-karte-Beograd-Dizeldorf-atrakcije

Ukoliko rezervišete avio karte na relaciji Beograd Dizeldorf, predlažemo da obavezno obiđete popularne znamenitosti.

Atrakcije

Centar Dizeldorfa je, na severnoj strani, ograničen parkom Hofgarten, koji se prostire čitavom dužinom od Starog grada i Königsallee oblasti do obala reke Rajne.

U ovom predivnom parku možete obići vrlo uočljivi barokni Hofgärtnerhaus, bivšu kuću pejzažnog arhitekte Maximilian Weyhe-a kao i Muzej Teatra.

Takođe, interesantna je i kuća u rokoko stilu, u kojoj je često boravio Napoleon u svom dobu. Danas ta kuća je dom Gete muzeja, sa postavkama u čast čuvenog pesnika i pisca. Ovaj park je dom velikog broja spomenika, skulptura i domova uspomena, uključujući Märchenbrunnen sa figurama iz raznih nemačkih bajki.

Red letenja

Air Serbia direktni letovi na relaciji Beograd Dizeldorf postoje svakog dana sem nedeljom. Avion ponedeljkom, sredom i petkom poleće u 06:35h, a utorkom, četvrtkom i subotom u 18h. Prosečno putovanje avionom traje 2h i 10min.

Cena avio karte zavisi od klase putovanja, da li je karta u jednom smeru ili povratna, da li je direktan let u pitanju ili sa među sletanjem.

Hrana (restorani)

Hrana

Hrana u Dizeldorfu je fanstastična po svojoj različitosti i ukusu. Iako možete pronaći mnogo restorana inostrane kuhinje, najbolje bi bilo da probate tradicionalnu kuhinju Vestfalija regije u kojoj se nalazite.

  • Westfalische Rinderwurst (kombinacija lokalne kobasice i povrća),
  • Doppekooche (zapečeni krompir, slanina, kobasica, povrće)
  • Halve Hahn (za vegeterijance)
  • Sauerbraten (specijalno pripremano meso u vinu i sirćetu)

Požurite i rezervišite avio karte što pre.

ikona naslovaHoteli

Avio-karte-Beograd-Dizeldorf-smestaj

U gradu na zapadu Nemačke, na obali reke Rajne, najpristupačnije cene smeštaja pronađite na linku hoteli u Dizeldorfu.

ikona naslovaTransport

Transport

Brojni putnici iz celog regiona koriste aerodrom Diseldorf kao polaznu tačku za svoje putovanje, a najpovoljnije avio karte možete naći na našem sajtu.

Bilo da stižete do aerodroma preko železničke stanice koristeći SkyTrain ili neku od mnogobrojnih autobuskih linija, svaka oblast aerodroma je odlično povezana sa javnim prevozom.

Za detaljniju satnicu dolazaka i polazaka možete posetiti zvanični sajt Deutche Bahn i rezervisati vašu kartu.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

EUR

ikona language

Nemački

ikona time-zone

GMT +1:00

ikona plug

220 - 240 V
(Tip F)

ikona airport

DUS

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi Dizeldorf

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Krsman

Obavezno nabavite mapu grada, trebace vam

5 godina ago

Ivana Bojić

Tražila sam jeftine, najjeftinije karte i gledala da li postoji neka promocija, ali nisam uspela da nadjem… Molim vas da mi šaljete ako postoje neki promo letovi ili promotivne cene za povratne karte u novembru mesecu. Treba mi jedna avionska karta, po mogućstvu najjeftinija za boravak od 7-9 dana u Dizeldorfu. Poletanje poželjno iz Beograda, ali može i okolina. Samo neka je jeftina

5 godina ago

Smrznuti

Bio sam dva puta i baš je bilo hladno, a i kad malo bolje razmislim i Švabe su hladan narod.

5 godina ago

Review Dizeldorf.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *