Kupite avio karte za Mančester i posetite drugi po veličini grad u Ujedinjenom Kraljevstvu kroz koji protiče reka Irvel. Smešten u ravnici i okružen Peninskim planinama, nalazi se na severu Engleske, nedaleko od obala Irskog mora.

Nekada malo trgovačko naselje, danas je jedan od najvažnijih kulturnih i ekonomskih centara monarhije, poznat po sjajnoj muzičkoj i sportskoj sceni, brojnim muzejima i znamenitostima.

Metropola u kojoj je dobar provod zagarantovan, oduvek je privlačila brojne posetioce iz svih krajeva sveta izuzetnim arhitektonskim zdanjima, trgovima i pabovima.

Kako da brzo i lako rezervišete avio karte za Mančester?

Prazna polja za pretragu destinacija na početku stranice popunite troslovnim kodovima gradova (BEG za Beograd i MAN za Mančester).

Nakon što odredite datume polaska, povratka i broj putnika, kliknite na dugme Pronađi let. Na ekranu će se pojaviti sortirana lista letova, izaberite jedan koji vama odgovara i završite besplatnu rezervaciju avio karte.

Velika BritanijaDržava
EvropaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

Znamenitosti i atrakcije

Kada rezervišete avio karte za Mančester, grad je najbolje upoznati razgledajući prepoznatljiva odredišta i njegove simbole:

  • Town Hall
  • Museum of Science and Industry
  • Manchester Art Gallery
  • Heaton Park
  • Chester Zoo

Kompanija British Airways svakodnevno prevozi putnike do Mančestera, a povoljne cene letova pronađite na našem sajtu.

ikona naslovaShopping

Šoping

Sunenire, autentične i ručno rađene umetnine možete videti u radnjama duž ulice Bradley Street i četvrti Northern Quarter, a nakit i ukrasne predmete u High Street. Poznate domaće i svetske brendove naći ćete u prodavnicama u Cross Street, Market Street i njenoj blizini. Ekskluzivniju garderobu, odeću i obuću modnih dizajnera potražite u ulici King Street.

Obiđite neke od tržnih centara ukoliko sve neophodno želite da kupite na jednom mestu. Izdvojićemo najpopularnije: Arndale Centre, intu Trafford Centre i Affleck’s.

ikona naslovaHoteli

hoteli

U prestonici moderne industrijalizacije, čuvenoj po sportu i muzici, najpristupačnije cene smeštaja pogledajte na linku hoteli u Mančesteru.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

GBP

ikona language

Engleski

ikona time-zone

GMT

ikona plug

220 - 240 V
(Tip G)

ikona airport

MAN

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi Mančester

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Doroteja

Cene u velim mega marketima su bas povoljne

5 godina ago

Review Mančester.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *