Izaberite jednu od brojnih destinacija u nastavku i rezervišite avio karte po najpovoljnijim cenama za letove iz Niša!

Direktni letovi iz Niša

Iz najvećeg grada na jugu Srbije sa aerodroma Konstantin Veliki postoje direktni letovi ka više od 20 evropskih destinacija. Požurite i avio karte rezervišite besplatno online na našem sajtu u par jednostavnih koraka. U nastavku pogledajte ponudu i avio kompanije koje saobraćaju na tim linijama:

Air SerbiaTivat, Geteborg, Frankfurt Han, Bolonja, Ljubljana, Karlsrue (Baden-Baden), Nirnberg, Fridrihshafen, Hanover, Salcburg, Rim
Wizz Air Beč, Bazel, Dortmund, Memingen, Malme
RyanairBerlinMilano Bergamo, Malta, Bratislava, Štokholm, Beč, Krf

Ako želite da saznate cenu avio karata, red letenja, dimenzije dozvoljenog prtljaga ili smeštaj, dovoljno je samo da kliknete na sliku željenog grada i pogledate sve detalje. Mi smo se potrudili da za vas izdvojimo sve potrebne informacije na jednom mestu.

Otvorite ovaj kratak video i pogledajte koje sve predmete možete staviti u ručni prtljag.

Zanimljivosti

Ukoliko ste iz Niša, pretpostavljamo da ste već dobro upoznati sa svim lokalnim delikatesima. Ako, sa druge strane, letite iz Niša, imate malo slobodnog vremena ili ste na kratkom odmoru, savetujemo vam da obavezno probate neke od specijaliteta.

Ne propustite jutarnji burek. Ukusi su različiti. Neko će vam predložiti burek sa mesom, sa sirom, spanaćem… ali jedno je sigurno, Nišlije burek jedu od ponoći do podneva uz obavezan jogurt!

Pored bureka, omiljen doručak u ovom kraju su mekike. Možete ih naći na svakom koraku. I naravno, mekike ne idu bez jorurta!

Biti u gradu na Nišavi, a ne probati roštilj je luksuz koji sebi ne možete priuštiti. Bili u restoranu, kafani ili ćevabdžinici, nećete pogrešiti. Preporučujemo gurmansku pljeskavicu, punjenu vešalicu i uštipke. Južnjaci vole pikantu hranu, ali ako ne volite ljuto, ne brinite, izaćice vam u susret.

Požurite i jeftine avio karte potražite na našem sajtu.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.