Letite direktno iz Niša do predivnog grčkog ostrva po ubedljivo najnižim cenama. Rezervišite online avio karte na relaciji Niš Krf i putujte avio kompanijom Ryanair već ovog leta!

pronadji-let-cta-dugme

Ryanair Niš Krf avio karte – cena

Povratne avio karte za direktan let iz Niša do Krfa mogu biti vaše po ceni već od 59€. Napominjemo da cene variraju i da zavise od trenutka kupovine, datuma leta, količine prtljaga i izbora tarife kojom letite. Savetujemo vam da požurite i avionske karte rezervišete po što povoljnijim cenama.

ikonica-avio-karta-4

COVID-19

Tokom trajanja pandemije koronavirusa neophodno je da se pridržavate edidemioloških i zdravstvenih mera na aerodromu i prilikom putovanja. Savete za sigurno putovanje i kako se ponašati u avionu potražite na ovom linku.

Rezervacija avio karte

Avio karte možete besplatno rezervisati u par jednostavnih koraka. Najpre je neophodno da u dva polja koja se nalaze na početku stranice unesete nazive gradova ili njihove troslovne kodove (INI za Niš i CFU za Krf).

ikonica-aerodrom-2

Kada odaberete datume putovanja i broj putnika, kliknite na dugme za pronalazak letova. Od ponuđenih raspoloživih opcija odlučite se za onu koja vama najviše odgovara. Izaberite način plaćanja i vaša rezervacija je gotova!

Red letenja

Avio kompanija Ryanair od 04. jula do 27. oktobra redovno saobraća na liniji Niš Krf. Polasci sa aerodroma Konstantin Veliki su svake srede i nedelje. Nakon direktnog leta od 70 minuta putnici sleću na aerodrom Krf koji se nalazi na samo 2km od centra istoimenog grada.

Dozvoljeni prtljag

Ručni prtljag

Irska niskobudžetna avio kompanija svojim putnicima dozvoljava besplatni ručni prtlljag dimenzija 40x20x25cm koji se smešta ispod sedišta. Ukoliko želite možete poneti i nešto veći ručni prtljag (55x40x20cm, težine do 10kg) ali se on dodatno naplaćuje.

ikonica-prtljag-6

Predati prtljag

U zavisnosti od težine, količite i veličine predatog prtljaga postoje različite cenovne kategorije predatog prtljaga koji se uvek dodatno naplaćuje. Više detalja možete pogledati na ovom linku.

Smeštaj na Krfu

Velika ponuda hotela, hostela i apartmana na popularnom grčkom ostrvu u Jonskom moru nalazi se na linku smeštaj na Krfu. Kliknite i izaberite sami.

Bojan

mladen

Napokon da i mi iz Nisa mozemo avionom do Grcke. I cene su bar kada sam gledao skroz korektne. Bice ovo pun pogodak i samo neka potraje

1 godina ago

Review Niš Krf Ryanair avio karte.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.