O aerodromu

Aerodrom Joanis Kapodistrijas Krf je međunarodni aerodrom koji se nalazi na grčkom ostrvu Krf. Grad je udaljen oko 2km od istoimenog grada. Aerodrom je najfrekventniji u letnjoj sezoni – od aprila do oktobra. Poseduje 1 glavni terminal.

Otvorite ovaj video i pogledajte sve detalje oko i unutar aerodroma na Krfu.

Osnovne informacije

ikona airport

CFU

ikona money

EUR

ikona naslovaWiFi

wifi

Omogućeno je besplatno korišćenje interneta na aerodromu.

ikona naslovaCheck In

check-in

Prijava na let na aerodromu moguća je najmanje 2 sata pre poletanja. Za prijavu na let preko interneta, putnici se moraju informisati preko avio kompanije.

ikona naslovaTransfer Zona

transfer

Za putnike koji su u tranzitu, minimalno vreme potrebno putniku da se ukrca sa jednog na drugi let je 20 minuta, dok je između lokalnih/međunarodnih, međunarodnih i međunarodnih/lokalnih letova potrebno vreme 40 minuta.

ikona naslovaTransport sa aerodroma

transport-sa-aerodroma

Transport

Autobus – Brojni hoteli organizuju autobuski prevoz sa aerodroma. Sa druge strane, linija br. 15 saobraća između aerodroma i grada Krf. Karte se po ceni od 1.20€ mogu kupiti na automatu na stajalištu.

Taksi – Vozila se nalaze ispred terminala. Putovanje do centra grada traje 10 minuta, a putnicima se preporučuje da se unapred dogovore o ceni. Prosečno je ona između 15 i 20€.

ikona naslovaParking i garaža

parking

Parking se nalazi desno od aerodromskog terminala i ima 400 mesta za automobile. Putnicima je dostupno kartkoročno i dugoročno parkiranje.

Prvih 20 minuta je besplatno.

ikona naslovaFree Shop

Šoping

Na aerodromu se nalazi nekoliko duty free prodavnica i bankomata.

Takođe, postoji i banka, kao bar u kome se možete osvežiti pićem uz grickalice. U sklopu aerodroma postoji i restoran koji je tokom letnje sezone otvoren 24h.

Ako želite da iznajmite vozilo, to možete učiniit na nekom od šaltera rent-a-car agencija poput: Avis, Eurocar, Herz i Sixt.

ikona naslovaLica sa invaliditetom

lica-sa-invaliditetom

Aerodrom je potpuno prilagođen i dostupan putnicima sa invaliditetom i poseduje posebne toalete i liftove.

Ukoliko je osobama sa ograničenom sposobnošću kretanja potrebna specijalna asistencija, tu uslugu moraju unapred zahtevati od avio kompaniju kojom putuju prilikom rezervacije avio karte.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Marko Bajcetic

Dragica

Toaleti su sada mnogo bolji i ima više sigurnosnih traka

5 godina ago
marko

Tanja

Jedostavan za snalaženje.

5 godina ago

Review Joanis Kapodistrijas Krf.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *