Ukoliko želite da posetite i upoznate Bazel, švajcarski grad koji se nalazi na teritoriji čak tri države, avio karte kompanije Wizz Air za direktan let Niš Bazel po najpovoljnijim cenama možete rezervisati ovde.

pronadji-let-cta-dugme

Niš Bazel avio karte – Cena

Avio karte kompanije Wizz Air, ukoliko putujete u jednom smeru, možete naći po ceni od 15 evra, a povratne avio karte mogu biti vaše već od 37 evra.

Napomena: Ovaj iznos nije konačan i može se povećavati uporedo sa smanjenjem broja slobodnih mesta na letu. Zbog ovoga, naša preporuka je da vaše avio karte rezervišete ranije.

ikonica-avio-karta-poklon

Avio karte možete rezervisati u tri kratka koraka!

Korak 1.

Imena destinacija Niš i Bazel upišite u polja za destinacije. Takođe, možete iskoristiti i njihove IATA kodove – INI za Niš i BSL za Bazel.

Korak 2.

Za pretragu dostupnih letova odaberite datum putovanja ili vremenski period. Izaberete broj putnika i kliknite na dugme Pronađi let.

Korak 3.

Spisak najjeftinijih letova će vam se pojaviti na ekranu, a vi izaberete onaj koji vam najviše odgovara. Zatim unesite podatke o načinu plaćanja i o putnicima i vaša rezervacija avio karte Niš Bazel je gotova!

ikonica-avion-planeta

Red letenja

Avio kompanija Wizz Air dva puta nedeljno saobraća na ovoj relaciji. Polasci sa aerodroma Konstantin Veliki su utorkom i subotom u 19h. Sletanje je na aerodromu EuroAirport koji se nalazi na 8km od Bazela, 25km od Miluza i 70km od Frajburga.

Dodatne informacije

Ručni prtljag

Dozvoljene dimenzije besplatnog prtljaga kada putujete kompanijom Wizz Air su 40x30x20cm, do 10kg. Sve preko ovih ograničenja se naplaćuje.

Važna napomena: sva tečnost (ukupne zapremine do 1l) u pakovanjima do 100ml mora biti u providnim zip kesicama.

Predati prtljag

Predati prtljag nije uključen u cenu avio karte ukoliko letite ovom niskobudžetnom avio kompanijom, već se on doplaćuje. Više infomacija pročitajte na Wizz Air Srbija.

ikonica-prtljag-5

Smeštaj u Bazelu

Uz kupovinu najjeftinijih avio karata, olakšali smo vam i potragu za smeštajem. Veliki izbor hotela i apartmana možete naći na linku smeštaj u Bazelu.

Direktni letovi iz Bazela

Ako želite da pogledate detalje o dolaznom letu i saznate sve informacije, kliknite na stranicu avio karte iz Bazela za Niš.

kaja-bogojevic

Mia

Moze li umjesto relacije Nis Bazel da se putuje Beograd Bazel ili Podgorica Bazel? Hocu da rezervisem avio kartu al mi je Nis daleko 🙂

4 godine ago

Review Niš Bazel avio karte.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.