Planirate putovanje u prestonicu mode i glavni grad italijanske pokrajine Lombardije? Na našem sajtu možete obezbediti avio karte online za direktan let kompanijom Ryanair na liniji Niš Milano Bergamo.

pronadji-let-cta-dugme

Direktan let Niš Milano Bergamo – cena

Već po ceni od 19.99€ možete priuštiti povratne avio karte kompanije Ryanair, ali ovaj iznos važi samo za letove bez predatog prtljaga. Cena avio karata se često menja i varira u zavisnosti od broja slobodnih mesta u avionu, a raste kako se bliži dan putovanja. Preporučujemo da budete brzi i rezervaciju obavite što pre.

Kako u par koraka rezervisati avio karte Niš Milano Bergamo?

Na početku same stranice se nalaze dva polja za pretraživanje destinacija u koja unosite troslovne kodove (INI za Niš i BGY za Milano Bergamo).

ikonica-avio-karta-3

Odlučite se za datume putovanja i broj putnika, a zatim kliknite da polje Pronađi let. Kada iz sortirane liste izaberete letove, odredite način plaćanja i ispišete podatke putnika, možete da završite besplatnu rezervaciju.

Red letenja na relaciji Niš Milano Bergamo

Postoje dva nedeljna leta avio kompanije Ryanair kojima možete putovati do najvećeg grada severne Italije. Polasci sa aerodroma Konstantin Veliki su utorkom i subotom. Sletanje je na aerodromu Milano Bergamo koji se nalazi na 4km od Bergama i 45km od Milana.

ikonice-red-letenja-2

Dozvoljeni prtljag na direktnom letu iz Niša za Milano Bergamo

Ručni prtljag

Dimenzije ručnog prtljaga koji je besplatan i koji se stavlja ispod sedišta su 40x20x25cm. Nešto veći ručni prtljag veličine 55x40x20cm i težine do 10kg, dodatno se naplaćuje i on se stavlja u prtljažnik iznad sedišta.

Napominjemo da sve tečne proizvode zapremine do 100ml upakujete u providne zip kesice!

ikonica-prtljag-2

Predati prtljag

Ukoliko putujete avio kompanijom Ryanair, predati prtljag nije uključen u cenu vaše avio karte. On se naknadno plaća, a sama cena se menja zavisno od težine, broja i veličine. Detaljne informacije možete naći na ovom linku.

Smeštaj u Begramu i Milanu

Kada pronađete najjeftinije avio karte, veliki izbor smeštaja po pristupačnim cenama se nalazi na linkovima hoteli u Bergamu i hoteli u Milanu.

Letovi za Niš

Ako su vam potrebene informacije o dolazanom letu, sve detalje možete pogledati na linku Milano Bergamo Niš avionom.

bojan

Urke

Ispunio sam decacaki san. Vrhunski provod

3 godine ago

Review Niš Milano Bergamo avio karte.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.