Avio karte na relaciji Memingen Niš kompanije Wizz Air možete rezervisati online u tri jednostavna koraka na našem sajtu.

pronadji-let-cta-dugme

Cena avio karte Memingen Niš

Avio karte u jednom smeru možete naći već od 15 evra. Povratne avio karte možete obezbediti po ceni od samo 29 evra.

Napomena: Navedeni iznos nije konačan i vremenom, kako se probližava datum leta, će se povećavati. Zato je bolje da što pre rezervišete vaše avio karte.

ikonica-avio-karta-5

Rezervacija avio karte Memingen Niš u tri koraka:

Korak 1.

U dva prazna polja na samom početku treba da upišete imena željenih gradova – Memingen i Niš. Umesto naziva možete upisati i kodove FMM za MemingenINI za Niš.

Korak 2.

Naredni korak je da ispunite datume putovanja i izaberete broj putnika. Zatim kliknite na Pronađi let.

Korak 3.

Pojaviće vam se letovi raspoređeni po ceni i vremenu trajanja putovanja. Kada izaberete odgovarajući, ispunite tražene podatke o putniku/cima i načinu plaćanja (imate opcije plaćanja karticom ili preko računa). Nakon ovoga, vaša rezervacija Memingen Niš je završena.

ikonica-aerodrom-4

Red letenja

Avio kompanija Wizz Air dva puta nedeljno prevozi putnike sa aerodroma Memingen do Niša. Polasci su ponedeljkom i petkom u 07:40h , a sletanje je na aerodromu Konstantin Veliki.

Dodatne informacije

Ručni prtljag

Dozvoljeni ručni prtljag na letovima avio kompanije Wizz Air je ograničen na dimenzije do 40x30x20cm i težinu do 10kg. Svako prekoračenje dodatno se naplaćuje.
Svu tečnost koju nosite sa sobom (ukupne zapremine 1l u pakovanjima do 100ml) morate upakovati u prozirne zip kesice.

Predati prtljag

Kada putujete niskobudžetnom avio kompanijom kao što je Wizz Air, predati prtljag nije uračunat u cenu i doplaćuje se. Ukoliko želite da saznate više, kliknite na Wizz Air Srbija.

ikonice-red-letenja

Smeštaj u Nišu

Najjeftiniji letovi iz Memingena za Niš su samo prvi korak u planiranju putovanja. Ukoliko vam je potreban i povoljan smeštaj, možete ga pretražiti na stranici hoteli u Nišu.

Letovi iz Niša za Memingen

Ako su vam neophodni detalji i tražite avio karte u suprotnom pravcu, možete ih pronaći klikom na link avio karte iz Niša za Memingen.

kaja-bogojevic

Milica

Super cijene avio karata! Ja sam iz crne gore pa treba putovati do nisa prvo pa do memingena pa nazad nisa i do podgorice ponovo hahaha…imate li kakve letove podgorica memingen?

3 godine ago

Review Memingen Niš avio karte.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.