Ako je ovaj šareni nemački grad smešten u Bavarskoj u vašim planovima za buduće putovanje, jeftine avio karte kompanije Wizz Air za direktan let iz Niša za Memingen možete da pronađite na našem sajtu online.

pronadji-let-cta-dugme

Cena avio karte Niš Memingen

Avio karte u jednom smeru kompanije Wizz Air mogu biti vaše po ceni već od 15 evra, a povratne avio karte rezervišite već od 29 evra.

Napomena: Ove cene nisu fiksne i povećavaće se vremenom, srazmerno sa smanjenjem broja slobodnih mesta na konkretnom letu. Zato preporučujemo da rezervaciju napravite što ranije.

ikonica-avio-karta-3

Rezervacija avio karte u tri koraka:

Korak 1.

Imena gradova, Niš i Memingen, treba upisati u dva prazna polja za polaznu u konačnu destinaciju. Takođe, možete iskoristiti i njihove troslovne kodove – INI za Niš i FMM za Memingen.

Korak 2.

Unesite datume polaska i povratka ili vremenski period putovanja. Izaberite ukupan broj putnika i pritisnite dugme Pronađi let.

Korak 3.

Pojaviće se letovi raspoređeni po ceni, a vi možete odabrati onaj koji vam najviše odgovara. Dopunite detalje vezane za putnike i odredite način plaćanja. Kada završite, vaša rezervacija avio karte Niš Memingen je gotova.

ikonica-avio-karta-pasos

Red letenja

Sa aerodroma Konstantin Veliki avio kompanija Wizz Air saobraća dva puta nedeljno – polasci su ponedeljkom i petkom u 10h. Sletanje je na aerodromu Memingen koji je udaljen samo 4km od istoimenog gradića, a stotinak od centra Minhena.

Dodatne informacije

Ručni prtljag

Kompanija Wizz Air putnicima dozvoljava da besplatno unesu jednu torbu (ranac) veličine do 40x30x20cm i težine do 10kg. Ukoliko prekoračite dimenzije, ručni prtljag se dodatno naplaćuje.

Važna napomena:  tečnost može biti ukupne zapremine do 1l (pakovanja do 100ml) i mora se nalaziti u providim zip kesicama.

Predati prtljag

Predati prtljag nije uračunat u cenu karte, već se doplaćuje. Više informacija o dozvoljenom prtljagu pročitajte na Wizz Air Srbija.

ikonica-prtljag-6

Smeštaj u Memingenu

Nakon kupovine najpovoljnijih avio karata, možemo vam pomoći pri izboru adekvatnog smeštaja. Kompletna ponuda uz najpristupačnije cene može se naći na linku hoteli u Memingenu.

Direktni letovi za Niš

Ako se ne snalazite, a potrebne su vam informacije i detalji o dolaznom letu, samo otvorite i pogledajte stranicu avio karte iz Memingena do Niša.

kaja-bogojevic

Mia

Do juce nisam ni cula za Memingem, al sad kad sam vidjela da su avio karte 15 evra zelim da idem sutra!!

3 godine ago
Anonimni

jusuf

erden

2 godine ago

Review Avio karte Niš Memingen.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.