Ako već niste obezbedili povratne avio karte do grada na Nišavi, to možete učiniti na našem sajtu. Rezervišite online avio karte kompanije Ryanair na relaciji Milano Bergamo Niš na vreme.

pronadji-let-cta-dugme

Direktan let Milano Bergamo Niš – cena

Povratne avio karte kompanije Ryanair možete kupiti po ceni od 25.99€, uz napomenu da se ovaj iznos odnosi samo na letove bez predatog prtljaga. Cena raste i povećava se kako bliži dan putovanja, a zavisi još i od broja preostalih slobodnih mesta u avionu.

Kako lako i jednostavno rezervisati avio karte Milano Bergamo Niš?

Primetićete dva polja na početku stranice u koja je potrebno uneti troslovne kodove gradova (BGY za Milano Bergamo i INI za Niš).

ikonica-avio-karta-5

Izaberite datume putovanja, broj putnika i kliknite na dugme Pronađi let. Odlučite se za one letove koji vam iz sortirane liste najviše odgovaraju, a zatim završite rezervaciju koja se ne plaća i potpuno je besplatna.

Red letenja na liniji Milano Bergamo Niš

Avio kompanija Ryanair dva puta nedeljno saobraća između dva grada. Sa aerodroma Milano Bergamo poleće se utorkom i subotom. Sletanje je na aerodromu Konstantin Veliki koji je smešten na samo par kilometara od centra Niša.

ikonice-red-letenja

Dozvoljeni prtljag na liniji Milano Bergamo Niš

Ručni prtljag

Pazite da dimenzije vašeg ručnog prtljaga, koji se smešta ispod sedišta, budu u granicama dozvoljnih (40x20x25cm) kako vam ne bi bio dodatno naplaćen. Prtljag većih dimenzija (55x40x20 i težine do 10kg) se plaća i on se ubacuje u prtljažnik iznad sedišta.

Svi tečni proizvodi zapremine do 100ml, moraju biti u zip providnim kesicama!

ikonica-prtljag-4

Predati prtljag

Ako ste rezervisali i kupili avio karte kompanije Ryanair, predati prtljag se uvek doplaćuje. Cena predatog prtljaga se menja u zavisno od težine, veličine i ukupnog broja, a preciznije informacije možete dobiti na ovom linku.

Smeštaj u Nišu

Nakon što pronađete i rezervišete povratne avio karte, smeštaj po najpristupačnijim cenama potražite na linku hoteli u Nišu.

Letovi iz Niša

Potrebni su vam detalji o dolaznim letovima? Sve neophodno možete naći na stranici iz Niša za Milano Bergamo avionom.

bojan

Stefan

Predobro, jedino kada bi smeštaj u Milanu bio malo jeftiniji, ali vrh svakako.

3 godine ago

Review Milano Bergamo Niš avio karte.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.