Odlučili ste da upoznate i uživate u lepotama šarmantne slovačke prestonice? U samo par koraka na našem sajtu kupite online najjeftinije avio karte kompanije Ryanair na liniji Niš Bratislava.

pronadji-let-cta-dugme

Direktan let Niš Bratislava – cena

Avio karte u oba smera kompanijom Ryanair možete naći već po ceni od 18€, ali podsećamo da se ovaj iznos odnosi samo na letove sa ručnim prtljagom. Cena povratnih karata se često menja u zavisnosti od preostalog broja sedišta, a povećava kako se dan putovanja približava. Predlažemo vam da požurite i obezbedite mesto što pre.

Kako da jednostavno rezervišete avio karte Niš Bratislava?

ikonica-avio-karta-4

Da biste rezervisali jeftine avio karte neophodno je prvo upisati troslovne kodove gradova u polja za pretraživanje destinacija (INI za Niš i BTS za Bratislavu).

Nakon toga, odredite datume putovanja, broj putnika i kliknite na dugme Pronađi let. Iz liste sortirane po ceni i vremenu trajanja leta izaberite one koji vam odgovaraju.

Na kraju je potrebno uneti dodatne podatke o putnicima, odlučiti se o načinu uplate i vaša besplatna rezervacija će biti gotova.

Red letenja na relaciji Niš Bratislava

Između Niša i slovačke prestonice na obali Dunava, avio kompanija Ryanair uvela je dva nedeljna leta. Sa aerodroma Konstantin Veliki polasci su ponedeljkom u 16:05h (dolazak u 17:20h) i petkom u 14:45h (dolazak u 16h). Putnici sleću na aerodrom Bratislava.

ikonica-aerodrom

Dozvoljeni prtljag na direktnom letu iz Niša za Bratislavu

Ručni prtljag

Dimenzije vašeg predatog prtljaga moraju biti u granicama dozvoljenih (40x20x25cm), on je besplatan i stavlja se ispod sedišta. Ručni prtljag dimenzija 55x40x20 i težine do 10kg, smešta se u prtljažnik iznad sedišta i dodatno se naplaćuje.

Svi tečni proizvodi u pakovanjima do 100ml moraju biti u providnim zip kesicama.

ikonica-prtljag-6

Predati prtljag

U cenu avio karata kompanije Ryanair nije uključen predati prtljag! Zavisno od veličine, težine i ukupnog broja prtljaga, postoje i različite cene. Detaljne informacije pogledajte na linku Ryanair Niš avio karte.

Smeštaj u Bratislavi

Kada pronađete najjeftinije avionske letove, smeštaj po povoljnim i pristupačim cenama pogledajte na linku hoteli u Bratislavi.

Letovi iz Bratislave

Ako želite da saznate sve o dolaznim letovima, kliknite na link avio karte iz Bratislave za Niš.

bojan

Gospodin

Sa suprugom sam bio na produženom vikendu. Sjajno nam je bilo. Klopa i pivo su vrhunski. Topla preporuka!

3 godine ago

Review Avio karte Niš Bratislava.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.