Rezervišite avio karte na relaciji Niš Malta i posetite malu ostrvsku zemlju smeštenu u Sredozemnom moru. Zbog svoje multikulturalnosti i mnogobrojnih atrakcija savršena je turistička destinacija za hedoniste i zaljubljenike u istoriju. Na našem sajtu možete online rezervisati najjeftinije direktne letove kompanije Ryanair.

pronadji-let-cta-dugme

Cena avio karte Niš Malta?

Cena avio karte se kreće od 23€ u jednom smeru, dok se povratne karte mogu naći već od 41€. Iznos karata se može menjati u odnosu na broj preostalih mesta u avionu. Imajte u vidu da cena raste kako se bliži dan leta.

ikonica-avio-karta-6

Kako najlakše rezervisati kartu za direktan let do Malte?

Najjeftinije avio karte mogu biti vaše u svega par koraka. Na prvom mestu unesite troslovne kodove destinacija iz koje polećete (Niš – INI) i do koje letite (MaltaMLA). Odredite datume polaska i povratka, unesite broj putnika i kliknite na dugme za pronalazak letova.

Kada kliknete, izlistaće vam se sve moguće opcije, a vi izaberite onu koja vam odgovara. Dopunite podatke o putnicima, odaberite način plaćanja i dovršite vašu besplatnu rezervaciju.

ikonica-avion

Dodatne informacije

Red letenja

Direktni letovi avio kompanije Ryanair iz Niša za Maltu uvode se od 04. juna. Putovaće se dva puta nedeljno. Polasci sa aerodroma Konstantin Veliki su ponedeljkom i petkom. Sletanje je na aerodromu Malta koji se nalazi na samo 5km od centra La Valete, glavnog grada ovog ostrva.

Avio kompanija Ryanair dopušta jedan ručni prtljag koji se stavlja ispod sedišta. Njegove dimenzije su 40x20x25cm. Uz doplatu možete poneti još jedan ručni prtljag koji se smešta u prtljažnik iznad sedišta veličine 55x40x20cm, težine do 10kg.

Predati prtljag ne sme imati težinu veću od 20kg, njegove dimenzije su maksimalno 81x119x119cm i on se uvek dodatno naplaćuje. Više detalja o propisima i dimenzijama predatog prtljaga potražite ovde.

ikonica-prtljag-2

Smeštaj na Malti

Rezervisali ste avio karte za direktan let i treba vam smeštaj? Veliku ponudu možete pronaći na linku hoteli na Malti. Najjeftiniji direktni letovi iz Niša za Maltu i savršen smeštaj zvuče kao recept za nezaboravan provod.

Letovi sa Malte

Ako su vam neophodne informacije o dolaznom letu i želite da pogledate sve detalje, kliknite na link avionom sa Malte za Niš.

Ana Bogojevic

Filip

Malta je definitivno zemlja za uzivanje, jos pogotovo uz tako jeftinu kartu.

3 godine ago
Ana Bogojevic

Sofija

Povratna karta je malo skuplja nego sto sam ocekivala ali sve u svemu odlican predlog

3 godine ago
bojan

Šćeka

Napokon direktan let za Maltu iz Niša. Bravo!!!

3 godine ago
Anonimni

VALTER

10

2 godine ago

Review Niš Malta avio karte.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.