Beograd LaValeta avio karte kupite online i posetite glavni grad Malte. Ona je praktično grad-tvrđava, smeštena na poluostrvu, a okružena sa dva zaliva i utvrdama na suprotnim obalama.

Sa približno 7000 stanovnika nije najveći grad u državi ali je njeno istorijsko, kulturno i upravno sedište. Smeštena je na omanjem poluostrvu Šeberas u okviru masivnih zidina i bastiona i okružuna sa dve prirodne luke – Marsamšet (Marsamxett Harbour) i Velikom lukom (Grand Harbour). Bitno je znati da se od ulaza u Valetu (City Gate) prostire grad Florijana (Floriana).

Beograd LaValeta avio karte – rezervacija

Ovaj fascinantan grad ima status evropske prestonice kulture za 2018, a iz Beogarda možete kompanijom Air Serbia direktno da letite.

Dobre ponude i česte promocije ima i avio kompanija Turkish Airlines za letove iz Podgorice i Beograda u oba smera preko Instabula.

MaltaDržava
EvropaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

Znamenitosti i atrakcije

Šetnja La Valetom je poseban doživljaj – sve vrvi od života i atmosfera je pozitivna. Kada obezbedite Beograd LaValeta avio karte obavezno planirajte minimum jedan dan da obiđete ovaj prelepi grad na Malti.

Znamenitosti La Valete

Stari deo Valete opasan je visokim zidinama u čijem središtu dominira kupola crkve Carmelite Church. Ona je smeštena unutar zidina, u uskim uličicama, tako da kada stanete ispred nje i pogledate ka nebu, ne možete videti kupolu jer je toliko visoka da se gubi iz vida.

Šetnja uskim uličicama Vallette je poseban doživljaj, naročito u vreme održavanja lokalnih verskih festivala.

Obavezno treba posetiti i glavno šetalište sa velikim brojem prodavnica, Floriana gate, Tritonovu fontanu i crkvu St Publius Parish Church.

Hrana (restorani)

Hrana

Na Malti nećete ostati gladni, jer ima ponešto za svakoga. Hoteli uglavnom nude noćenje s doručkom, uz mogućnost doplate za polupansion. Doručak je tipičan švedski sto.

ikona naslovaHoteli

hoteli

Kada pronađete jeftine avio karte iz Beograda za La Valetu predlažemo vam da unared obezbedite i Smeštaj na Malti.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

EUR

ikona time-zone

GMT -12:00

ikona plug

220 - 240 V
(Tip G)

ikona airport

MLA

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi LaValeta

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Lara

cokolada je boli glava, vredi otici samo zbog nje

5 godina ago

Review LaValeta.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *