Planirate da posetite glavni i najveći nemački grad i uživate u jedinstvenoj arhitekturi, izuzetno bogatoj kulturnoj ponudi i nezaboravnom noćnom provodu? Na našem sajtu rezervišite najjeftinije direktne avio karte kompanije Ryanair na liniji Niš Berlin online.

pronadji-let-cta-dugme

Direktan let Niš Berlin – cena

Već po ceni od 23.99€ obezbedite sebi povratne avio karte kompanije Ryanair. Skrećemo pažnju da se cena odnosi samo na letove sa ručnim prtljagom! Iznos avio karata je inače promenljiv i zavisi od popunjenosti u avionu, a povećeva se kako se dan vašeg putovanja približava.

Ako letite iz Podgorice za Berlin, avio karte potražite ovde.

Rezervišite avio karte Niš Berlin u samo par koraka!

ikonica-avion-planeta

Polja za pretragu destinacija popunite troslovnim kodovima gradova (INI za Niš i SXF za Berlin).

Kada se odlučite za datume polaska i povratka i unesete broj putnika, možete kliknuti na dugme za pronalazak letova. Dobićete listu koja je sortirana po ceni i dužni trajanja, a vaš je izbor koje ćete letove odabrati.

Ostaje vam da upišete podatke o putnicima i da rešite na koji ćete način izvršiti plaćanje. Poslednji korak je potpuno besplatna rezervacija.

Red letenja na relaciji Niš Berlin

Avio kompanija Ryanair saobraća u dva nedeljna termina do nemačke prestonice. Polasci sa aerodroma Konstantin Veliki su četvrtkom u 15:30h (dolazak u 17:35h) i nedeljom u 16:10h (dolazak u 18:15h). Putnici sleću na aerodrom Šenefeld koji se nalazi na 18km od centra grada.

ikonice-red-letenja

Dozvoljeni prtljag na direktnom letu iz Niša za Berlin

Ručni prtljag

Ručni prtljag koji nosite sa sobom i stavljate ispod sedišta se ne plaća i njegova veličina je 40x20x25cm. Nešto veći ručni prtljag koji smeštate u prtljažnik iznad sedišta, naknadno se plaća, a njegove dimenzije su 55x40x20cm, težine do 10kg.

ikonica-prtljag-3

Predati prtljag

Ukoliko ste odlučili da koristite usluge avio kompanije Ryanair, ne zaboravite da se predati prtljag uvek dodatno naplaćuje. S’ obzirom na različite težine, veličinu i broj predatog pretljaga, postoje i odstupanja u ceni. Dodatne informacije pogledajte na linku Ryanair Niš avio karte.

Smeštaj u Berlinu

Nakon što pronađete najjeftinije cene direktnih letova, veliki izbor pristupačnog smeštaja pogledajte na linku hoteli u Berlinu.

Letovi iz Berlina

Želite da saznate više o dolaznim letovima? Posetite link avio karte iz Berlina za Niš.

bojan

Jelena

Putovali smo porodično. Sjajna konekcija, prevoz sa aerodroma do grada, smeštaj…Sve je bilo odlično. Fenomenalno smo se proveli!

3 godine ago

Review Niš Berlin avio karte.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.