Kupite avio karte za Hong Kong i upoznajte luku okruženu zalivom Biserna reka i Južnim kineskim morem. Specijalna administrativna oblast Narodne Republike Kine, smeštena je na krajnjem jugoistoku zemlje.

Nekadašnja britanska kolonija, koja se danas nalazi pod upravom najmnogoljudnije države, veliki je mađunarodni trgovački i finansijski centar i jedna od najgušće naseljenih metropola kontinenta.

Prepoznatljiv po spektakularnim nebodrima, blještavim reklamama, hramovima i zelenilu, već dugo godina predstavlja najposećeniji grad na planeti.

Kako da brzo i lako rezervišete avio karte za Hong Kong?

Neophodno je da dva prazna polja za pretragu destinacija, na samom početku stranice, popunite troslovnim kodovima gradova (BEG za Beograd i HKG za Hong Kong).

Nakon što odredite datume putovanja i broj putnika, kliknite na Pronađi let. Kada izaberete let koji vam najviše odgovara, možete da završite rezervaciju koja je potpuno besplatna.

KinaDržava
AzijaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

turisticke-atrakcije

Rezervišite Hong Kong avio karte, a najpopularnije znamenitosti koje preporučujemo da obiđete su:

  • Istorijski muzej Hong Konga
  • Vrh Viktorija
  • Hram Veliki Buda
  • Okean park
  • Disneyland

Povoljne i pristupačne cene letova pronađite na našem sajtu, a mi izdvajamo specijalnu ponudu kompanije Emirates, kao i kompanije Qatar Airways.

ikona naslovaShopping

Šoping

Suvenire i karakteristične proizvode možete naći u oblasti Mid-Level i blizini ulice Cat Street. Umetnine i antikvitete potražite duž bulevara Hollywood Road. Kompjutere i tehnološke inovacije pogledajte u četvrtima Causeway Bay, Wan Chai i Mong Kok.

Nemojte propustiti neke od poznatih pijaca na otvorenom poput Temple Street Night Market i Jade Market, sa velikom i raznovrsnom ponudom. Garderobu, obuću i ukrasne predmete možete videti u radnjama tržnih centara, a najpopularniji su: IFC Mall, Harbour CityPacific Place i The Landmark.

ikona naslovaHoteli

hoteli

U najposećenijoj svetskoj metropoli i ‘mirisnoj luci’, smeštaj po najnižim cenama potražite na linku hoteli u Hong Kongu.

Idealan period za posetu ovoj metropoli je tokom jeseni i ranog proleća kada su temperature najprijatnije, a vlažnost najniža.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

HKD

ikona language

Kineski i Engleski

ikona time-zone

GMT +7:00

ikona plug

220 - 240 V
(Tip G)

ikona airport

HKG

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi Hong Kong

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Dunja

Uvece nisam mogla da spavam, buka sa setalista je nezamisliva

5 godina ago

Review Hong Kong.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *