Kupite avio karte za Tokio i posetite najveći i glavni grad japanskog carstva, smešten u istoimenom zalivu na obali Pacifika, na ostrvu Honšu.

Najmnogoljudnija metropola na planeti, kulturno i obrazovno jezgro zemlje, ekonomski je centar Azije i svetsko sedište tehnologije.

Prestonica, toliko prostrana da joj se ne znaju granice, prepoznatljiva po tradicionalnim hramovima, modernim zdanjima i blještavim reklamama, privlači milione posetilaca i nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

JapanDržava
AzijaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

Znamenitosti i atrakcije

Ukoliko rezervišete avio karte za Tokio, neke od znamenitosti koje možete obići su:

 • Carska palata
 • Hram Sensō-ji
 • Park Ueno
 • Nacionalni muzej
 • Toranj Skytree

Gde da kupite avio karte za Tokio?

Najbolje cene za avionske karte imaju Turkish Airlines i Qatar Airways avio kompanije, a možete ih online kupiti na našem sajtu.

ikona naslovaShopping

Šoping

Autentične suvenire i predmete koji će vas podsećati na boravak u ‘Zemlji izlazećeg Sunca’ možete naći u prodavnicama kvarta Asakusa. U najpopularnijim distriktima, Shibuya i Harajuku, nalaze se radnje sa poznatim domaćim i stranim brendovima.

Eksluzivniju garderobu, juvelirnice i poznate umetničke galerije potražite u olasti Ginza, a najnovije elektronske uređaje u kvartu Shinjuku.

Ako želite da izbegnete saobraćajnu i gradsku gužvu, a sve neophodno kupite na jednom mestu, preporučujemo neke od tržnih centara: Tokyo Midtown, DiverCity Tokyo Plaza i DECKS Tokyo Beach.

Hrana (restorani)

Hrana
 • Suši – Bilo da se odlučite za večeru u restoranu ili za isprobavanje ponude u lokalnoj sushi-ya radnjici specijalizovanoj za suši, ne možete da pogrešite.
 • Morski plodovi – sve nama poznate školjke su znatno veće nego kod nas. Posetite riblju tržnicu Tsukiji market koja ima najbolji izbor
 • Kari riža – tradicionalno jelo koje ćete naći u mnogim restoranima. To je uglavnom svinjsko meso u kari umaku sa rižom kao prilog.
 • Kobe Beef – za ljubitelje mesa – obavezno prodajte
 • Riža sendvič – idealan obrok za put ili doručak. Ovi mali sendviči od riže punjeni su komadićima tune ili lososa.
 • Sake – tradicionalno japansko piće

ikona naslovaHoteli

hoteli

Kada poželite da upoznate istočnjačku kulturu, tradiciju i carsku prestonicu, smeštaj po najpristupačnijim cenama pronađite na linku hoteli u Tokiju.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

JPY

ikona language

Japanski

ikona time-zone

GMT +9:00

ikona plug

100 - 127 V
(Tip A)

ikona airport

TYO

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi Tokio

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Gligorije

grad prepun zelenila

5 godina ago

Review Tokio.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *