Rezervišite avio karte na relaciji Beograd Hamburg i posetite drugi po veličini grad u Nemačkoj. Smešten na severu zemlje, nalazi se na reci Elbi nedaleko od njenog ušća u Severno more.

Jedna od najvećih i najznačajnijih svetskih luka, prepoznatljiva je po brojnim kanalima i mostovima zbog čeka je često nazivaju i severnom Venecijom.

Predivna arhitektura, jako puno zelenila, parkova, muzeja i atraktivan noćni život privlače turiste iz čitave Evrope.

NemačkaDržava
EvropaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

Beograd-Hamburg-avio-karte-atrakcije

Hamburg je grad sa preko 2.500 mostova koji se međusobno razlikuju. Svaki most ima svoju priču, makar bio mali, drveni i neugledan.

Glavna atrakcija u Hamburgu je ulica Reperban (Reeperbahn) čiji sadržaj podseća na ulicu „crvenih fenjera“ u Amsterdamu. Nemci ovu ulicu nazivaju „grešna milja“ zbog legalne prostitucije.

Za najlepšu zgradu u Hamburgu važi gradska većnica Rathaus koja se nalazi u najužem centru grada. Unutra se održavaju sednice gradskog parlamenta.

Online rezervacija avio karte

Do čuvene nemačke luke možete doći direktnim letom avio kompanije Air Serbia. Avio karte Beograd Hamburg rezervišite na vreme po promo ceni.

Napomena: Direktni letovi se uvode samo tokom letnje sezone, od juna do oktobra!

ikona naslovaHoteli

Beograd-Hamburg-avio-karte-hotel

Ukoliko odličite da posetite ovaj fascinantan grad ili ste već na našem sajtu obezbedili avio karte iz Beograda za Hamburg po najnižoj ceni, preporučujemo vam da unapred pogledate i cene smeštaja.

ikona naslovaTransport

Transport sa aerodroma

Gradski prevoz u Hamburgu čine

  • Autobuski prevoz
  • Podzemna železnica (U-Bahn, Untergrundbahn)
  • Gradska železnica (S-Bahn, Stadtschnellbahn)

Železnička stanica nalazi se u neposrednoj brzini aerodroma Hamburg, a putovanje do centra grada traje oko 25 minuta. Voz ide na svakih 10 minuta, a cena pojedinačne karte je oko 3.5€, dok je dnevna karta 7.5€.

Start taksi vožnje se kreće od 3 do 3.5€, a svaki naredni kilometar se naplaćuje od 1.5 do 2.1€, a negde i do 2.5€. Prosečna cena vožnje od aerodroma do centra grada se kreće 35–40€.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

EUR

ikona language

Nemački

ikona time-zone

GMT +1:00

ikona plug

220 - 240 V
(Tip F)

ikona airport

HAM

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi Hamburg

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Krsta

Imali smo sobu sa pogledom na more, neprocenjivo

5 godina ago

Leonid Fraoul

Tražio sam dugo neke dobre cene za direktan let Air Serbia na relaciji Beograd Frankfurt. Ne postoji često promocija, a avion leti svakog dana u isto vreme u 17:30h. Red letenja bi mogao da bude bolji i da postoji neki let avionom i u jutarnjim satima. Najjeftinija cena avionske karte koju sam uspeo da nadjem i naravno kupim 🙂 sa svim taksama bila je 129eur. Duduše, samo ručni prtljag, ali stisne se čovek kad je ušteda u pitanju

5 godina ago

Ana Nešić Pešić

Meni je extra što direktni letovi postoje svakog dana! Najjeftinije je da se leti utorkom, čitala sam o tome i da tada preporučuju da se kupuje. Mada jeftine i promotivne cene avionskih karata mogu da se nađu ponekad i za vikend letove

5 godina ago

Igor Božić

Potrebna mi je avionska karta za ponedeljak, a povratak u sredu. Ako postoji neka promocija ili akcija odlično i važno mi je da jeftina

5 godina ago

Review Hamburg.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *