Kupite Wizz Air jeftine avio karte i letite po najpovoljnijim cenama!

Low cast avio kompanija Wizz Air osnovana je 2003. godine u Budimpešti. Vrlo brzo je postala jedna od omiljenih i najpopularnijih niskobudžetnih avio prevoznika u Evropi. Karakterišu je niske cene, izuzetna pokrivenost i ograničena uslužnost. Godišnje preveze preko 30 miliona putnika!

Wizz Air letovi – Destinacije

Jeftine avio karte možete kupiti za letove ka preko 100 evropskih destinacija u više od 40 zemalja. Glavno čvorište se nalazi na aerodomu Franc List u glavnom gradu Mađarske.

Flota ove rastuće avio kompanije širi se iz godine u godinu, a trenutno broji preko 120 aviona različitih tipova i veličina.

Kliknite na ovaj link i pogledajte kratak video sa veoma korisnim savetima i propisima Wizz Air-a pre putovanja i samog ukrcavanja.

Wizz Air letovi – rezervacija i kupovina avio karata

Veoma je važno da pre kupovine avionske karte budete upoznati sa praksom aviokompanije. Cene jesu najjeftinije, ali karte imaju ograničenja: ne mogu da se menjaju i refundiraju. U osnovnu cenu je uračunat samo ručni prtljag jasnodefinisanih dimenzija. Pre ulaska u avion proverava se dimenzija torbe i ukoliko je veća od propisanih rizikujete da vam dodatno naplate torbu i tretiraju je kao predati prtljag.

Takođe, neophodno je da izvršite online čekiranje (prijavu na let) pre putovanja i odštampate bording kartu. Za neke letove je dozvoljeno da pokažete bording na mobilnom telefonu (za putnike iz EU).  Sa druge strane, za neke destinacije traži isključivo odštampana karta za ukrcavanje.

Kako ne postoje vezani low cost letovi, ukoliko imate neko presedanje neophodno je da izađete iz aviona, preuzmete prtljag, pa se ponovo čekirate za naredni let. Ovo je važno da znate da bi mogli da planirate vreme između dva leta od minimum 3 sata. Takođe, potrebno je da se upoznate sa viznim režimom zemlje u kojoj menjate avion jer prolazite pasošku kontrolu.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.