Planirate da posetite zelenu metropolu i centar auto industrije na severu Nemačke? Avio karte kompanije Wizz Air na relaciji Beograd Hanover možete online rezervisati na našem sajtu.

pronadji-let-cta-dugme

Cena avio karte Beograd Hanover

Povratne avio karte možete kupiti po ceni već od 39€. Napominjemo da je ovo trenutna cena koja je podložna promenama. Iznos karata takođe zavisi od raspoloživosti slobodnih mesta u avionu kao i od datuma putovanja.

ikonica-avio-karta-5

Kako je moguće rezervisati i obaviti online kupovinu avio karte?

Na početku stranice nalaze se dva polja gde je neophodno ubaciti imena gradova ili troslovne kodove – BEG je za Beograd i HAJ je za Hanover.

Zatim je potrebno je upisati ime i prezime, identično kao u pasošu, odrediti broj putnika i kliknuti na dugme za pronalazak letova. Nakon što se na ekranu prikaže lista svih raspolozivih opcija, putnik može da izabere onaj let koji mu najviše odgovara i odluči se za način plaćanja putem bankarskog transfera ili kreditne kartice. Nakon toga je vaša besplatna rezervacija avio karte gotova.

ikonice-red-letenja

Red letenja- Direktni Wizz Air letovi

Avio kompanija WizzAir na relaciji Beograd Hanover leti dva puta nedeljno. Polasci su četvrkom i nedeljom u 06:10h, a predviđeni dolazak u 08:15h.

Poleće se sa aerodroma Nikola Tesla u Beogradu, sleće na međunarodni aerodromu u Hanoveru koji je udaljen 10-ak kilometara od istoimenog grada.

Dozvoljena količina prtljaga

Ručni prtljag

U cenu karte uračunata je mala ručna torba (ruksak ili ranac) dimenzija 40x30x20cm. Ukoliko putnik želi ručni prtljag do 10kg, potrebno ja da izvrši doplatu.

U sklopu ručnog prtljaga dozvoljeno je poneti tečnosti i gelove u bočicama do 100ml zapakovane u providne zip kesice, maksimalne zapremine 1l.

Predati prtljag

Predati prtljag se uvek dodatno naplaćuje, a zavisno od težine varira i cena. Više detalja i informacija možete pronaći na stranici avio kompanije (kliknite ovde).

Smeštaj u Hanoveru

Ako vam je pored jeftinih i direktnih letova potreban i smeštaj u Hanoveru, veliki izbor apartmana i hotela po najpovoljnijim cenama nalazi se na ovom linku.

Sladjana Rašović

Misko Markovic

Sjajn grad, odlično uredjen i cist! Kada su sajmovi i festivali, zna da bude gužva, ali Nemci to odlično koordinišu!

3 godine ago

Review Avio karte Beograd Hanover.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.