Rezervišite online avio karte na liniji Katovice Podgorica i obezbedite direktan let kompanije Wizz Air po najpovoljnijim cenama.

pronadji-let-cta-dugme

ikonica-karta-propusnica-rezervacija

Cena avio karte

Avio karte u oba smera možete obezbediti po ceni od 109 evra. Podsećamo na to da može doći do promena u iznosu, s’ obzirom da vrednost karata raste kako se bliži dan leta. Takođe varira i u odnosu na broj preostalih mesta u avionu i izbora klase.

Kako rezervisati najjeftinije avio karte?

Primetili ste prazna polja na početu stranice. Njih treba popuniti troslovnim kodovima destinacija iz koje i do koje letite (kod Katovica je KTW, a Podgorice TGD). Unesite datum polaska i povratka, odredite broj putika i kliknite na dugme za pronalazak letova.

Nakon toga će vam se otvoriti lista sortiranih letova, a na vama je da odaberete one koji vam najviše odgovaraju. Dopunite dodatne informacije koje se budu tražile od vas, odaberite način plaćanja i rezervacija vaše avio karte je gotova.

ikonica-aerodrom-2

Dodatne informacije o letu

Red letenja

Avio kompanija Wizz Air uvodi direktan sezonski let na ovoj relaciji od 16. juna do 03. septembra. Polasci sa aerodroma Katovice su tri puta nedeljno: utorkom, četvrkom i subotom u 6:20h. Sletanje je u 08h na aerodromu Podgorica koji se nalazi na desetak minuta vožnje od istoimenog grada.

Dozvoljeni prtljag

Prema propisima ove niskobudžetne avio kompanije sa sobom možete poneti ručni prtljag težine do 10kg i dimenzija 40x30x20cm.

Sva tečnost (maksimalna dozvoljena zapremina je 1l) koju unosite mora biti u pakovanjima do 100ml i u providnim zip kesicama.

Predati prtljag nije uračunat u cenu avionske karte već se doplaćuje. Za više informacija kliknite ovde

ikonica-prtljag-2

Pronađite smeštaj u Podgorici

Nakon što ste obavili rezervaciju avio karte i tražite smeštaj u crnogorskoj prestonici, mi vam možemo pomoći. Na ovom linku potražite hotele, hostele i apartmane po najpovoljnijim cenama.

Direktan let iz Podgorice

Ako krećete iz Podgorice ili želite da saznate sve o polaznom direktnom letu, kliknite i otvorite stranicu avio karte iz Podgorice do Katovica. Tu možete naći sve detalje.

Ana Bogojevic

Slaven

Nisam imao priliku da letim do Katovica al sacekacu sezonski let da posetim i taj grad.

2 godine ago

Review Avio karte Katovice Podgorica.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.