Rezervišite Wizz Air avio karte na liniji Podgorica Katovice online na našem sajtu i posetite ovaj grad na jugu Poljske.

pronadji-let-cta-dugme

Avio karte – cena

Povratne avionske karte na relaciji Podgorica Katovice možete obezbediti već po ceni od 74 evra. Napominjemo da ovaj iznos nije konačan već varira u zavisnosti od trenutka kupovine i broja preostalih slobodnih sedišta u avionu. Zato savetujemo da požurite i sebi rezervišete mesto što pre.

ikonica-avio-karta-4

Kako rezervisati avio karte

Prazna polja koja se nalaze na samom vrhu stranice popunite troslovnim kodovima vaše polazne i dolazne destinacije (TGD za Podgoricu i KTW za Katovice). Dodajte datume polaska i povratka (ili vremenski period) i unesite broj putnika.

Kada kliknete na dugme za pronalazak letova, dobićete sortiranu listu svih raspoloživih opcija, a vi odaberite jednu koja vam odgovara. Odredite način na koji želite da izvršite plaćanje, dopunite neophodne tražene podatke izlistaće vam se opcije od kojih je na vama da odaberete odgovarajuću. Dopunite tražene informacije, odaberite način na koji želite da izvršite plaćanje i dovršite vašu besplatnu rezervaciju.

ikonica-aerodrom-4

Dodatne informacije

Red letenja

Avio kompanija Wizz Air uvodi direktan sezonski let iz Podgorice do Katovica od 16. juna do 03. septembra 2020. godine. Poletaće se tri puta nedeljno: utorkom, četvrtkom i subotom u 13:15h sa podgoričkog aerodroma. Sletanje je u 14:55h na aerodromu Katovice koji se nalazi na 30-ak kilometara od istoimenog grada.

Dozvoljeni prtljag

Prema propisima kompanije Wizz Air, ručni prtljag je ograničen dimenzijama 40x30x20cm, maksimalne težine do 10kg.

Kada letite bilo kojom low cost avio kompanijom, predati prtljag se uvek dodatno naplaćuje i on nije uračunat u cenu avio karte. Ako želite da saznate više, dodatne informacije potražite na ovom linku.

ikonica-prtljag-2

Smeštaj

Ako vam je pored direktnih letova potreban smeštaj tokom boravka u ovom poljskom gradu, možemo vam pomoći. Na ovom linku nalazi se veliki broj hotela, hostela i apartmana po najpristupačnijim cenama.

Direktni letovi za Podgoricu

Kada su vam neophodni detalji dolaznog leta, sve potrebno ćete naći na stranici avio karte iz Katovica do Podgorice.

Ana Bogojevic

Nemanja

Veoma interesantna destinacija, neobičan grad, uz ovako jeftine avio karte definitivno vrijedi posjetiti

2 godine ago

Review Podgorica Katovice avio karte.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.