Tražite jeftine direktne letove do crnogorske prestonice? Rezervišite Wizz Air avio karte na liniji Budimpešta Podgorica na našem sajtu online u samo par koraka.

pronadji-let-cta-dugme

ikonica-avio-karta-3

Cena avio karte

Avio karte u oba smera za let na relaciji Budimpešta Podgorica možete kupiti po ceni već od 27 evra. Ovaj iznos nije konačan i menja se u zavisnosti od broja preostalih mesta u avionu. Imajte na umu da vrednost karata raste kako se bliži dan leta.

Kako online rezervisati najjeftinije avio karte?

Troslovne kodove polazne i dolazne destinacije ili njihove nazive unesite u dva prazna polja na početku stranice (BUD za Budimpeštu i TGD za Podgoricu). Odredite datume polaska i povratka, broj putnika i kliknite na dugme za pronalazak letova.

Nakon toga će vam se pojaviti sortirana lista, a vi odaberite odgovarajuću konekciju. Dopunite informacije o putnicima, odaberite način plaćanja i dovršite besplatnu rezervaciju avio karte.

ikonica-avio-karta-pasos

Dodatne informacije

Red letenja

Avio kompanija Wizz Air dva puta nedeljno prevozi putnike iz mađarskog do crnogorskog glavnog grada. Polasci su utorkom i subotom u 08:10h sa aerodroma Franc List, a avioni sleću u 09:25h na aerodrom Podgorica.

Dozovljeni prtljag

Kada putujete Wizz Air-om možete da ponesete ručni prtljag dimenzija 40x30x20cm, maksimalne težine do 10 kg.

Predati prtljagse se uvek dodatno naplaćuje i nije uračunat u cenu avio karte. Više informacije možete pronaći ovde.

ikonica-prtljag-2

Smeštaj

Nakon što ste odradili rezervaciju avio karte za direktan let iz Budimpešte možemo vam pomoći pri izboru smeštaja u Podgorici ukoliko vam je to potrebno. Najveći izbor hotela i apartmana po pristupačnim cenama pronaći ćete na ovom linku.

Letovi iz Podgorice

Ako hoćete da saznate termine polazaka, cenu, detalje smeštaja i ostalje detalje odlaznog leta, potrebno je samo da otvorite stranicu avio karte iz Podgorice do Budimpešte i dobićete sve potrebne informacije.

Ana Bogojevic

Jole

Budimpešta je jedan od najljepših gradova koje sam imao piliku da posjetim

2 godine ago

Review Budimpešta Podgorica avio karte.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.