Najjeftinije Wizz Air avio karte na liniji Beograd Malme već danas možete kupiti na našem sajtu. Požurite i besplatnu online rezervaciju obavite što pre!

pronadji-let-cta-dugme

Cena avio karte

Avio karte za direktan let za Malme kompanije Wizz Air možete već danas kupiti po ceni od 39€. Savetujemo da karte rezervišete što ranije, jer se cena povećava kako se probližava datum leta, a samim tim i smanjuje broj slobodnih mesta.

ikonica-avio-karta-5

Kako rezervisati avio karte?

Imena gradova ili troslovne kodove upišite u prazna polja za pretragu destinacija smeštena na samom vrhu stranice. IATA kodovi su BEG za Beograd i MMX za Malme. Nakon toga odredite i izaberite broj putnika i datum putovanja i kliknite na žuto dugme kako biste pronašli let.

Sistem će po ceni i vremenu trajanja putovanja izlistati sve raspoložive letove. Kada izaberete jedan, biće potrebno da popunite podatke o putniku i izbarete način plaćanja. Sada je vaša rezervacija spremna!

ikonice-red-letenja-2

Red letenja iz Beograda

Avio kompanija Wizz Air 4 puta nedeljno direktno leti iz Beograda do Malmea. Polasci sa aerodroma Nikola Tesla su ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom. Sletanje je na aerodromu Malme koji se nalazi na 28km od centra istoimenog grada, a 55km od danske prestonice, Kopenhagena.

ikonica-prtljag-6

Dozvoljeni prtljag

Ručni prtljag

Kada putujete kompanijom Wizz Air, kao ručni možete poneti jednu torbu dimenzija do 40x30x20cm i težine do 10kg.

Predati prtljag

Predati prtljag nije uračunat u cenu avio karte i on se doplaćuje. Sve dodatne informacije i detalje možete pogledati na stranici ove niskobudžetne avio kompanije (kliknite ovde).

Smeštaj u Malmeu

Ako nakon uspešne rezervacije i kupovine avio karte želite da pronađete i mesto u kome ćete odsesti, možemo vam pomoći. Najpovoljnije cene apartmana, hotela i hostela potražite na linku smeštaj u Malmeu.

Prijatan let i srećan put želi vam Abago!

kaja

Luka M.

Ovi direktni Wizz Air letovi Beograd Malme su bas jeftini! Super cene!!

2 godine ago

Review Beograd Malme avio karte.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.