Kupite avio karte za Kolombo i upoznajte najveći i glavni grad Šri Lanke. Smašten na zapadnoj obali ove ostrvske zemlje, nalazi se na ušću reke Kelani u Indijski okean.

Nekada obavezna stanica brodova na putu između Južne Afrike i Australije, večito na udaru evropskih osvajača, danas je jedna od najvećih transportnih luka na kontinentu.

Metropola prepoznatljive moderne arhitekture, tradicionalnih i kolonijalnih zdanja, okružena je neverovatnim prirodnim lepotama, peščanim plažama, tropskim šumama, poljima čajeva i prava je egzotična destinacija.

Kako možete rezervisati avio karte za Kolombo?

Prazna polja za pretragu destinacija na početku stranice popunite troslovnim kodovima gradova (BEG za Beograd i CMB za Kolombo).

Nakon što odredite datum polaska, povratka i broj putnika, kliknite na Pronađi let. Kada iz sortirane liste letova po ceni i dužini trajanja izaberete jedan koji vam odgovara, možete završiti potpuno besplatnu rezervaciju.

Šri LankaDržava
AzijaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

Znamenitosti i atrakcije

Ukoliko rezervišete avio karte za Kolombo, popularna odredišta koja morate obići su:

  • Nacionalni muzej
  • Hram Gangaramaya
  • Šetalište Galle Face Green
  • Viharamahadevi park
  • Negombo

Kompanije Emirates i Fly Dubai redovno saobraćaju do prestonice Šri Lanke, a jeftine i pristupačne cene avionskih letova pronađite na našem sajtu.

ikona naslovaShopping

Šoping

Suvenire, autentične proizvode, maske, antikvitete i nakit potražite u radnji Laksala u u lici York Street. Umetnine i galerije pogledajte duž Galle Road i blizini trga Independence Square.

Popularne svetske brednove, odeću, obuću, eletronske uređaje, ukrasne predmete i radnje sa najrazličitijom ponudom čajeva možete naći u nekom od tržnih centara. Najposećeniji i omiljeni među meštanima i posetiocima su Majestic City, Arcade Independence Square i Odel.

ikona naslovaHoteli

hoteli

Veliki izbor smeštaja po povoljnim cenama u najvećem gradu nekadašnjeg Cejlona, sadašnje Šri Lanke, nalazi se na linku hoteli u Kolombu.

Za posetu ovoj toploj i vlažnoj metropoli predlažemo da preskočite kišovite periode koji traju od aprila do maja i od septembra do novembra meseca.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

LKR

ikona language

Sinhalski i Tamilski

ikona time-zone

GMT +5:30

ikona plug

220 - 240 V
(Tip D)

ikona airport

CMB

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Dragutin

Stari dio grada je neuredan- smece ima previse

5 godina ago

Review Kolombo.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *