Kupite za Meksiko Siti avio karte i upoznate prestonicu na jugu kontinenta, smeštenu u dolini okruženoj vulkanima i planinskim vencima Sijera Nevade.

Osnovana od strane Asteka, danas je jedna od najmnogoljudnijih metropola na svetu, kulturno, obrazovno i finansijsko sedište Srednje Amerike.

Megalopolis za svačiju dušu, prepun kontrasta, modernih zdanja i brojnih muzeja, toliko je velik i prostran, da ga ni mnogi stanovnici nisu čitavog upoznali.

Kako da lako rezervišete avio karte za Meksiko Siti?

U dva prazna polja za pretragu destinacija na početku stranice neophodno je uneti troslovne kodove (BEG za Beograd i MEX za Meksiko Siti).

Kada odredite datume polaska, povratka i broj putnika, kliknite na dugme Pronađi let. Zatim, nakon što ste izabrali let koji vam najviše odgovara, možete završiti besplatnu online rezervaciju.

MeksikoDržava
Severna AmerikaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

atrakcije-i-znamenitosti

Ukoliko rezervišete Meksiko Siti avio karte, najznačajnija obeležja koja možete posetiti su:

  • Trg Zocalo
  • Hram Mayor
  • Nacionalni antropološki muzej
  • Park Alameda Central
  • Teotihuacan

Kompanije Lufthansa i Air France saobraćaju svakodnevno do prestonice Meksika, a jeftine i povoljne letove nađite na našem sajtu. Unesite datume putovanja, broj putnika i kliknite na dugme Pronađi let.

ikona naslovaShopping

Šoping

Suvenire, najrazličitije umetnine i autentične proizvode možete naći na pijacama Bazar Artesanal Mexicano i La Ciudadela Market.

Odeću i obuću poznatih svetskih brendova pogledajte u radnjama smeštenim u kvartu La Condesa. Ekskluzivnu garderobu, juvelirnice i galerije možete videti duž bulevara Avenida Presidente Masaryk i četvrti Zona Rosa.

Ako biste želeli da se pored kupovine i dobro zabavite, predlažemo neke od tržnih centara. Najposećeniji su Centro Santa Fe, Perisur i Mundo E.

ikona naslovaHoteli

hoteli

U najstarijem gradu Severne Amerike i metropoli u podnožju vulkana, smeštaj po najpristupačnijim cenama potražite na linku hoteli u Meksiko Sitiju.

Idealano vreme za obilazak prostranog megalopolisa je tokom proleće i jeseni kada su temperature najprijatnije, a padavine najniže.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

MXN

ikona language

Španski

ikona time-zone

GMT -7:00

ikona plug

100 - 127 V
(Tip A)

ikona airport

MEX

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi Meksiko Siti

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Djuro

Najbolje poci ljeti – tada ima puno festivala

5 godina ago

Review Meksiko Siti.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *