Otputujte u Ho Ši Min avionom i posetite najveći grad Vijetnama. Smešten na jugu zemlje u širokoj delti Mekonga, nalazi se na ušću reke Sajgon u Južnokinesko more.

Nekada najznačajnija luka Kambodže i prestonica Južnog Vijetnama, danas je ekonomski, finansijski i sve značajniji turistički centar kojim dominiraju neboderi i moderne građevine.

Jedna od najmnogoljudnijih metropola Indokine, pored tradicije, kulture i gastronomije, odlikuje se brojnim hramovima, spomenicima i impresivnim zdanjima francuske kolonijalne arhitekture.

VijetnamDržava
AzijaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

atrakcije-i-znamenitosti

Ukoliko odlučite da u Ho Ši Min krenete avionom, znamenitosti koje vam preporučujemo da upoznate su:

  • Palata nezavisnosti
  • Pagoda cara žada
  • Katedrala Notre Dame
  • Gradski muzej
  • Vam Sat ekopark

Ho Ši Min avionom – online rezervacije

Kompanije KLM Airlines i Singapur Airlines redovno prevoze putnike do ove metropole, a jeftine avio karte potražite na našem sajtu.

ikona naslovaShopping

Šoping

Najbolja mesta za šoping u Ho Ši Min-u su: Diamond Plaza, Saigon Square 1, Parkson Saigon Tourist Plaza Takashimaya Vietnam.

ikona naslovaHoteli

hoteli

Pre polaska u najveći grad Vijetnama, nekadašnji Sajgon, smeštaj po najpristupačnijim cenama ćete naći na linku hoteli u Ho Ši Minu.

ikona naslovaTransport

transport

Grad Ho Ši Min čine 24 regiona, dok regioni 1 do 5 imaju najveći broj atrakcija, restorana, barova, noćnih klubova i mesta za šoping u gradu. Ovde postoji razvijena mreža javnog prevoza. Čine je taksi vozila, javni autobusi i bicikl-taksi vozila, koji turiste povezuju sa centrom grada i šire.

Xe Om (bicikl taksi)

Čest, ali zanimljiv način prevoza u Vijetnamu su xe om ili bicikl taksiji, gde se kroz užurban saobraćaj Vijetnama možete voziti sa iskusnim vozačem. Takođe je prilično jeftin vid prevoza. Cena je između 0.40 do 0.80€, zavisno od konačne tačke i vaše veštine cenkanja. Možete se odlučiti i za rezervaciju po satu, po ceni od 1€, što je neverovatno jeftino, s obzirom da za kratko vreme možete istražiti ceo kvart.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

VND

ikona language

Vijetnamski

ikona time-zone

GMT +7:00

ikona plug

100 - 127 V
(Tip A)

ikona airport

SGN

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Darko

Dobra ekskurzija je bila pre dve godine. Mnogo je lep grad

5 godina ago

Review Ho Ši Min.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *