Jedan od najvećih gradova savezne američke države Teksas, Dalas, smešten je na jugu ove prostrane zemlje, okružen brojnim jezerima.

Osnovan sredinom XIX veka, danas je sedište brojnih svetskih kompanija i predstavlja centar telekomunikacija, avio i naftne industrije.

Prostrani parkovi, akvarijumi i muzeji samo neka su od mesta na kojima se možete opustiti i uživati u izuzetnim ponudama koje ova metropola nudi.

Beograd Dalas avio karte – online kupovina

Jeftine avionske karte za let avionom na relaciji Beograd Dalas je najbolje rezervisati preko Lufthansa aviokompanije. Postoji jedno međusletanje u Frankfurtu u oba smera.

Sjedinjene Američke DržaveDržava
Severna AmerikaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

Znamenitosti i atrakcije

Istražite znamenitosti Dalasa, a naša preporuka je da obavezno posetite:

  • Perot Museum of Nature and Science – podeljen je na tematska područja i u svakom delu naići ćete na interaktvne edukativne uređaje. Obavezno posetite i 3D bioskop ako vam vreme dozvoljava
  • Reunion Tower – najistaknutija i najprepoznatljivija građevina u Dalasu. Na vrhu se nalazi restoran iz koga možete videti grad iz svih uglova.
  • Klyde Warren Park
  • Arboretum i botalnička bašta – nalazi se na nekoliko minuta od centra grada. Prostire se na 66 hektara duž jugoistočne obale Belog jezera. Četrnaest svetski poznatih objekata prikazuje sezonsko cveće, grmlje, drveće i zbirke biljaka.
  • Fort Worth Zoo – prostire se na 106 hektara i ima više od 2.000 egzotičnih životinja. Osnovan je 1888. godine i smatra se jednim od najstarijih

ikona naslovaShopping

Šoping

Umetničke galerije, unikatne predmete i antikvitete možete kupiti u radnjama na zapadnom kraju ulice Henderson Street, kao i u četvrtima Bishop Arts District i Lower Greenville.

Garderobu i obuću popularnih brendova možete naći u predgrađima Frisco, Plano i McKinley, a ekskluzivne robne marke pogledajte buticima kvarta West Village.

Ukoliko pored kupovine na jednom mestu želite i dobru zabavu, tržni centri su pravo mesto za vas, a najpopularniji među njima su: Galleria, North Park Center i Highland Park Village.

ikona naslovaHoteli

hoteli

U trećem po veličini gradu Teksasa i prestonici industrije, smeštaj po najpovoljnijim cenama uz veliki izbor potražite na linku hoteli u Dalasu.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

USD

ikona language

Engleski

ikona time-zone

GMT -6:00

ikona plug

100 - 127 V
(Tip A)

ikona airport

DFW

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi Dalas

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Ivan Aleksić

Ivan Aleksić

Nigdje nisam vidio toliko mijesanih nacija

5 godina ago

Review Dalas.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *