Kupite online avio karte za Melburn i istražite najveći i glavni grad savezne australijske države Viktorije. Luka kroz koji protiče reka Jara, nalazi se u morskom zalivu Port Filip na jugoistoku zemlje.

Nekadašnja prestonica kontinenta, koja odiše kosmopolitskim duhom, razvijena u doba ‘zlatne groznice’, veliki je multikultularni, obrazovni i trgovački centar ovog dela sveta.

Izuzetna arhitektura, prostrani parkovi, svetski događaji i moderna zdanja čine je jednom od najlepših i najznačajnijih metropola na južnoj hemisferi.

Kako da rezervišete avio karte iz Beograda za Melburn?

Prazna polja za pretragu destinacija na početku stranice popunite troslovnim kodovima gradova (BEG za Beograd – polazak i MEL za Melburn – sletanje).

Kliknite na dugme Pronađi let nakon što unesete broj putnika i tačne datume polaska i povratka. Kada izaberete odgovarajući let, možete završiti online rezervaciju koja je potpuno besplatna.

AustralijaDržava
AustralijaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

atrakcije-i-znamenitosti

Ako rezervišete avio karte za Melburn i poželite da upoznate ‘Viktorijin grad’, preporučujemo da obiđete:

  • Federation Square
  • Royal Botanic Gardens
  • Eureca Skydeck 88
  • Melbourne Museum
  • Beaches

Najjeftinije cene letova potražite na našem sajtu, a mi predlažemo specijanu ponudu kompanije Emirates. A svakako pogledajte i promocije Qatar Airways i Etihad Airways

ikona naslovaShopping

Šoping

Čuvena pijaca, Queen Victoria Market, mesto je gde pored svežih namirnica, egzotičnih proizvoda i morskih specijaliteta možete naći najveću ponudu suvenira, garderobe i autentičnih predmeta. Umetnine pogledajte u The Rose Street Artists’ Market i Esplanade Market u kvartu St Kilda.

U samom gradskom jezgru (CBD) u ulicama Lonsdale Street, Bourke Street i La Trobe Street postoje prodavnice sa popularnim domaćim i stranim robnim markama. Ekskluzivni modni brendovi i juvelirnice nalaze se u radnjama u Collins Street i ulici Chapel Street u četvrti South Yarra.

Najposećeniji tržni centri u kojima sve neophodno možete kupiti na jednom mestu su Bourke Street Mall, Melbourne Central i Emporium Melbourne.

ikona naslovaHoteli

hoteli

U poseti drugom najvećem australijskom gradu i bivšoj prestonici, veliki izbor smeštaja po najpovoljnijim cenama pronađite na linku hoteli u Melburnu.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

AUD

ikona language

Engleski

ikona time-zone

GMT +10:00

ikona plug

220 - 240 V
(Tip I)

ikona airport

MEL

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi Melburn

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Djurica

Cene su visocije u starom gradu

5 godina ago

Review Melburn.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *