Glavni grad Sjedinjenih Američkih Država nalazi se u posebnom saveznom okrugu Kolumbija. Kupite avio karte za Vašington i upoznajte prestonicu smeštenu na levoj obali reke Potomak, na zapadu kontinenta.

Nazvana po prvom predsedniku, sedište je brojnih državnih i međunarodnih organizacija i jedna od omiljenih turističkih destinacija prostrane zemlje.

U ovoj uređenoj i modernoj metropoli uživaćete u izuzetnim muzejima i galerijama, prostranim parkovima, spomenicima i impresivnoj arhitekturi po kojoj je prepoznatljiva.

Sjedinjene Američke DržaveDržava
Severna AmerikaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

Znamenitosti i atrakcije

Vašington je izgrađen na močvarnom području. Sve znamenitosti  se nalaze relativno blizu jedna drugoj i dovoljno je dva dana da ih obiđete.

Ukoliko rezervišete avio karte za Vašington, preporučujemo da obavezno obiđete:

  • Capitol Hill
  • Lincoln Memorial
  • National Mall
  • Jefferson Memorial
  • National Zoo

Gde da kupite avio karte za Vašington?

Jeftini avio letovi postoje svakog dana iz Beograda kompanijama Lufthansa, KLM, Air France, a na vama je da odaberete željeni datum putovanja i obezbedite avionske karte na vreme.

Dovoljno je da popunite masku za pretragu letova na početku stranice i klinete na dugme Pronađi letove. Biće vam prikazani svi raspoloživi letovi sa redovima letenja sortirani od najjeftinijeg.

ikona naslovaShopping

Šoping

U poznatom i jako popularnom delu grada, Georgetown, nalazi se veliki broj radnji sa najrazličitijim proizvodima, suvenirima i antikvitetima. Većina ovih prodavnica smeštena je u ulicama M Street i Wisconsin Avenue.

Oblast Dupont Circle obiluje umetničkim galerijama, a par blokova daleko, duž bulevara Connecticut Avenue, potražite odeću i obuću čuvenih robnih marki. U samom centru grada, između New York Avenue, 9th, 11th i H Street, pogledajte najekskluzivniju garderobu i juvelirnice.

Osim kupovine u tržnim centrima se možete i dobro zabaviti, a izdvajaju se CityCenterDC, Union Station i Tysons Corner Center.

ikona naslovaHoteli

hoteli

Kada posetite američku prestonicu i grad predsednika, veliki izbor smeštaja po najpovoljnijim cenama potražite na linku hoteli u Vašingtonu.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

USD

ikona language

Engleski

ikona time-zone

GMT -4:00

ikona plug

100 - 127 V
(Tip A)

ikona airport

WAS

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi Vašington

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Golub

grad prebogat kulturno istorijskim nasledjem

5 godina ago

Review Vašington.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *