Odaberite destinaciju u nastavku, kliknite na sliku i rezervišite avio karte za svoje naredno putovanje iz Podgorice.

Direktni letovi iz Podgorice

Iz glavnog grada Crne Gore sa aerodroma Podgorica postoje direktni letovi ka više od 20 evropskih destinacija. U nastavku su vam prikazani gradovi i avio kompanije za koje postoji direktan let.

Air MontenegroBeograd – BEG
Air SerbiaBeograd – BEG
RyanairBarselona – BCN, Berlin – SXF, Brisel – CRL, Bolonja – BLQ, Dablin – DUB, Krakov – KRK, London – STN, Poznanj – POZ, Vroclav – WRO, Štutgart – STR
Wizz AirBeč – VIE, Budimpešta – BUD, Katovice – KTW, Memingen – FMM, Milano – MXP, Varšava – WAW, Dortmund – DTM
AlitaliaRim – ROM
Austrian AirlinesBeč – VIE
LOT PolishVaršava – WAW
Turkish AirlinesIstanbul – IST
SmartwingsPariz – PAR

Jeftine avio karte za direktan let do neke od brojnih destinacija možete pronaći i rezervisati na našem sajtu online u samo par koraka. Naravno, pored direktnih letova postoje i letovi sa mađusletanjem do bilo koje destinacije u svetu.

Rezervacija avio karte za letove iz Podgorice

Kada odaberete željenu destinaciju, unesite u formu za pretragu planirane datume putovanja, broj putnika i kliknite na dugme Pronađi let. Na ekranu će vam se prikazati svi raspoloživi letovi za zadate parametre od najjeftinijeg ka najskupljem, odnosno od najkraćeg ka najdužem.

Odaberite onaj koji vam najviše odgovara, unesite podatke putnika i završite rezervaciju. Veoma je važno da ime i prezime putnika bude uneto u rezervaciju identično kao što je upisano u pasošu da bi ste izbegli nepotreban dodatni trošak.

Avionske karte možete da platie Visa ili Master kreditnom karticom prilikom samog procesa rezervacije ili naknadno uplatom u bilo kojoj banci ili pošti po instrukcijama koje vam pošaljemo. Nakon evidentirane uplate elektronska avio karta će vam stići na mail.

Upoznajte aerodrom u Podgorici

Ako želite da se upoznate sa osnovnim informacijama i izgledom podgoričkog aerodroma, kliknite ovde i pogledajte kratak video materijal.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.