Pokušavate da pronađete najniže cene avionskih letova do prestonice Crne Gore? Naš sajt nudi mogućnost jednostavne rezervacije jeftine avio karte kompanije Ryanair na liniji Brisel Podgorica online.

Direktan let Brisel Podgorica – cena

Obezbedite povratne avio karte kompanije Ryanair već po ceni od 35.99€. Napominjemo da se ova cena isključivo odnosi na letove sa ručnim prtljagom. Iznos avionskih karata varira i raste kao se bliži dan polaska, pa vam preporučujemo da požurite sa kupovinom.

Rezervišite jeftine avionske karte Brisel Podgorica u par koraka

ikonica-avio-karta-4

Na početku stranice, polja za pretragu destinacija popunite kodovima gradova (CRL za Brisel i TGD za Podgoricu).

Odlučite se za datume putovanja, ukupan broj putnika i kliknite na dugme za pronalazak letova. Izlistaće vam se polasci sortirani po ceni i dužini trajanja, a vi izaberite letove koji vam najviše odgovaraju.

Kada unesete podatke o putnicima i odlučite se za način na koji ćete obaviti plaćanje, možete završiti besplatnu rezervaciju.

Red letenja na direktnoj liniji Brisel Podgorica

Postoje dva nedeljna leta avio kompanije Ryanair između ovih prestonica. Polasci sa aerodroma Šarloa su ponedeljkom u 13:05h (dolazak u 15:30h) i petkom u 10:40h (dolazak u 13:05h). Putnici nakon leta od dva i po sata sleću na aerodrom Podgorica.

ikonica-aerodrom

Dozvoljeni prtljag na direktnom avionskom letu iz Brisela za Podgoricu

Ručni prtljag

Dimenzije besplatnog ručnog prtljaga, koji se smešta ispod sedišta, su 40x20x25cm. Ako želite da stvari ponesete u nešto većem ručnom prtljagu (55x40x20cm, do 10kg) koji se stavlja u prtljažnik iznad sedišta, moraćete da ga doplatite.

ikonica-prtljag-7

Predati prtljag

Prema propisima avio kompanije Ryanair sav predati prtljag se naplaćuje. Shodno veličini, težini i količini, postoje različite cenovne kategorije. Dodatne detalje pogledajte na linku Ryanair Niš avio karte.

Smeštaj u Podgorici

Ukoliko ste rezervisali letove po najnižim cenama, veliku ponudu smeštaja možete potražiti na linku hoteli u Podgorici.

Letovi iz Podgorice

Ako vam trebaju bliže informacije o dolaznim letovima, kliknite na Podgorica Brisel avio karte.

bojan

Mirko

Sve se nema, a avion vazda pun. Šala na stranu, samo neka se putuje, zdravo bili

3 godine ago

Review Brisel Podgorica avio karte.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.