Posetite jedan od najlepših i najznačajnijih italijanskih gradova. Naš sajt nudi mogućnost rezervacije i kupovine jeftine avio karte kompanije Ryanair Podgorica Bolonja online.

pronadji-let-cta-dugme

Direktan let Podgorica Bolonja – cena

U ponudi su avio karte kompanije Ryanair za oba smera po ceni od samo 28€. Ovaj iznos se odnosi samo na letove sa ručnim prtljagom. Cena karata varira u odnosu na broj slobodnih mesta i klase kojom želite da putujete, a povećava se kako se bliži dan poletanja.

Ukoliko polazite iz Niša za Bolonju, cene i termine letova pogledajte ovde.

Kako jednostavno i brzo rezervisati Podgorica Bolonja avio karte

ikonica-avio-karta-5

Na samom početku stranice, primetili ste polja za unošenje destinacija. Tu upišite troslovne kodove gradova (TGD za PodgoricuBLQ za Bolonju).

Nakon što ste odredili datume odlaska, povratka i broj putnika, kliknite na dugme za pronalazak letova. Pojaviće se lista sortirana po ceni i dužini trajanja, a vi odaberite opciju koja vam najviše odgovara.

Odlučite se za način plaćanja, popunite polja o podacima putnika i završite vašu besplatnu rezervaciju.

Red letenja na relaciji Podgorica Bolonja

ikonice-red-letenja-2

Avio kompanija Ryanair ima dva nedeljna termina za let na relaciji Podgorica Bolonja. Polasci sa aerodroma Podgorica su ponedeljkom u 13:55h sa dolaskom u 15:25h i petkom u 17:40h sa dolaskom u 19:10h. Putnici sleću na aerodrom Bolonja.

Dozvoljeni prtljag na direktnom letu iz Podgorice za Bolonju

Ručni prtljag

Svaki ručni prtljag mora biti prilagođen propisanim dimenzijama 40x20x25cm. On se stavlja ispod sedišta i besplatan je, dok se kofer ili torba (dimenzija 55x40x20cm i maksimalne težine 10 kg) naplaćuje i smešta u prtljažnik iznad sedišta.

Sva tečnost u pakovanjima zapremine do 100ml se stavlja u providne zip kesice.

ikonica-prtljag-4

Predati prtljag

Ukoliko sa sobom nosite i predati prtljag, on se dodatno plaća. Cena ovog prtljaga zavisi od njegove težine i dimenzija. Sve dodatne informacije možete naći na ovoj stranici.

Smeštaj u Bolonji

Kada rezervišete najjeftinije direktne avio letove, veliku ponudu smeštaja po povoljnim cenama možete naći na linku hoteli u Bolonji.

Letovi iz Bolonje

Ako želite više informacija o povratnom letu, posetite stranicu avio karte iz Bolonje do Podgorice.

Ana Bogojevic

Ivana

Divan grad. Jedina zamerka jeste sto sam malo teze nasla smestaj, ali sve u svemu sjajno.

3 godine ago
bojan

Aleksa Vukanovic

Za par dana sa suprugom krecem na put. Kupili smo bas jeftine avio karte. Jedva cekam, puno toga lijepog sam cuo za Bolonju.

2 godine ago

Review Podgorica Bolonja avio karte.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.