Rezervišite najpovoljnije avio karte kompanije Ryanair na liniji Bolonja Podgorica online i posetite glavni i jedan od najlepših gradova Crne Gore.

pronadji-let-cta-dugme

Direktan let Bolonja Podgorica – cena

Povratne avio karte kreću se već od 28€. Imajte u vidu da se cena menja u zavisnosti od broja preostalih mesta i da se odnosi samo na letove sa ručnim prtljagom. Rezervišite kartu na vreme, jer kako se bliži dan leta, njena cena raste.

Ako letite iz Bolonje do Niša, ponudu letova i cene možete naći ovde.

ikonica-karta-propusnica-rezervacija

Kako da brzo i lako rezervišete avio karte?

Na samom početku stranice se nalaze polja za pretraživanje destinacija. Prvo unesite troslovne kodove gradova (u ovom slučaju BolonjaBLQ i PodgoricaTGD). Odredite datum polaska i odlaska kao i broj putnika i kliknite na Pronađi let.

Kada se pojavi lista letova, izaberite one koji vam se uklapaju. Odaberite način plaćanja i popunite preostala polja o podacima putnika i vaša besplatna rezervacija je spremna.

Red letenja

Avio kompanija Ryanair dva puta nedeljno saobraća na relaciji Bolonja Podgorica. Ponedeljkom je polazak u 12h, a povratak u 13:30h. Petkom su polasci u 15:45h sa dolaskom u 17:15h. Poleće se sa aerodroma Bolonja, a sleće na aerodrom Podgorica.

ikonica-aerodrom-4

Povratni letovi

Sve informacije vezane za direktne dolazne letove potražite na stranici avio karte iz Podgorice do Bolonje.

Dodatne informcije

Ručni prtljag

Ručni prtljag se stavlja ipod sedišta i mora biti veličine koju propisuje avio kompanija Ryanair (40x20x25cm). Besplatan je, za razliku od malo većeg ručnog prtljaga koji se naplaćuje. Njegova veličina je 55x40x20cm, maksimalne težine do 10 kg. Smešta se u prtljažnik iznad sedišta.

Napominjemo da se svu tečnost u pakovanjima zapremine do 100ml stavite u providne zip kesice.

ikonica-prtljag-3

Predati prtljag

Predati prtljag se naplaćuje dodatno i ta cena zavisi od njegovih dimenzija i težine. Sve ostale informacije nalaze se na ovom linku.

Smeštaj u Podgorici

Nakon što ste rezervisali najpovoljnije avionske letove, smeštaj po povoljnim i pristupačnim cenama potražite na sajtu hoteli u Podgorici.

Ana Bogojevic

Jana

Super stranica! Neverovatan grad.

3 godine ago

Review Bolonja Podgorica avio karte.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.