Rezervišite avio karte za Majorku i upoznajte najveće špansko ostrvo. Smešteno u Sredozemnom moru južno od Barselone, sastavni je deo Baleara i jedno od omiljenih destinacija Evrope.

Bogata i burna prošlost, izuzetno kulturno istorijsko nasleđe, peščane plaže i atraktivan noćni provod privlače milione turiste iz svih krajeva sveta.

Idealna klima i netaknute prirodne lepote koje su inspirisale Šopena i Miroa, očaraće sve koji posete ovaj hedonistički raj.

Kako jednostavno rezervisati avio karte za Majorku?

U prazna polja za unos destinacija, koja se nalaze na početku stranice, upišite troslovne kodove gradova (BEG za Beograd i PMI za Palma de Majorku).

Kada odaberete datume polaska, povratka i broj putnika, kliknite na Pronađi let. Nakon što izaberete let koji vam najviše odgovara, možete besplatno da završite rezervaciju.

ŠpanijaDržava
EvropaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

Znamenitosti i atrakcije

Kada kupite avio karte za Majorku znamenitosti koje preporučujemo da obiđete su:

  • Palma
  • Tvrđava Belver
  • Pećina Drak
  • Iljetas
  • Plaže

Jeftine cene avio karata kompanije Alitalia za Majorku pronađite na našem sajtu. Iz Beograda imaćete međusletanje u Rimu ili Milanu (zavisno od vremena leta).

ikona naslovaShopping

Šoping

Suvenire, ručno rađene predmete i umetnine možete naći u blizini većnice na trgu Plaça de Cort. Odeću i obuću popularnih domaćih i stranih robnih marki pogledajte u radnjama duž bulevara Avinguda Jaume III i Avinguda d’Alexandre Rosselló.

Ekskluzivne modne brendove i čuvene juvelirnice potražite u Passeig del Born, a najposećeniji tržni centri su FAN Mallorca Shopping i Centro Comercial Porto Pi.

Ukoliko se nalazite van Palme, poznate prodavnice i butike možete naći u mestima Puerto Portals, Port Adriano i Port d’Andratx.

Hrana (restorani)

Hrana

Palma de Majorka je dom najrazličitijeg noćnog provoda sa najkvalitetnijim restoranima i mnoštvom noćnih barova i klubova. La Lonja je najpopularnije mesto za noćni izlazak, veliki je izbor barova, restorana, džez klubova (Placa de la Drassana i Carrer de Sant Joan).

Santa Catalina je takođe dobro mesto za izlaske. Glavna ulica, Carrer de la Fabrica je pešačka zona sa brojnim barovima i klubovima. U sporednim ulicama ćete naći više kafića i tapas barova, od kojih mnogi rade celu noć.

ikona naslovaHoteli

hoteli

Na najvećem španskom ostrvu i raju za hedoniste, smeštaj po najpristupačnijim cenama nalazi se na linku hoteli na Majorci.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

EUR

ikona language

Španski

ikona time-zone

GMT +1:00

ikona plug

220 - 240 V
(Tip F)

ikona airport

PMI

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi Palma de Majorka

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Eleonora

Cuvajte svoje stvari – ostala sam bez torbe u sred kafica

5 godina ago

Review Majorka.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *