Rezervišite avio karte za Tenerife i upoznajte najveće kanarsko i špansko ostrvo, smešteno u Atlantskom okeanu, nedaleko od obale Zapadne Afrike.

Turistički raj, ekonomski je centar arhipelaga, prepoznatljiv po izuzetnoj lepoti, karnevalima, idealnoj klimi i bujnoj vegetaciji.

Divna arhitektura zajedno sa netaknutom prirodom i dugim peščanim plažama čine je jednom od omiljenih evropskih destinacija.

ŠpanijaDržava
EvropaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

atrakcije-i-znamenitosti

Kada kupite avio karte za Tenerife i posetite ovo ostrvo, ne propustite priliku da obiđete neke od omiljenih znamenitosti:

  • Teide nacionalni park
  • Santa Cruz
  • Muzej čoveka i prirode
  • Plaže
  • San Cristobal de la Laguna

Kako da kupite avio karte za Tenerife?

Veoma lako, brzo i jednostavno na našem sajtu! Popunite formu za pretragu letova na početku ove strane. Za Beograd unesite BEG, a za Tenerife TCI. nakon toga iz kalendara birate datum polaska, kao i datum povratka. Ukoliko više putnika ide na putovanje, odaberite broj iz padajuće liste i kliknite na žuto dugme Pronađi let.

Kada pronađete onaj koji vam najviše odgovara možete online odmah napraviti rezervaciju i obaviti kupovinu.

ikona naslovaShopping

Šoping

Brojne pijace na otvorenom koje se nalaze širom Tenerifa, idealno su mesto gde pored svežih namirnica možete naći suvenire, antikvitete i umetnine.

U najpopularnijim ulicama Santa Cruza, Calle Del Castillo i Avenida Tres de Mayo, potražite radnje poznatih domaćih i svetskih brendova. Ekskluzivnu garderobu ćete naći u Calle el Pilar.

Tržni centri na ostrvu, gde se pored šopinga možete i zabaviti, pravo su rešenje za sve koji vole da kupuju na jednom mestu. Izdvajaju se Siam Mall i Centro Comercial Meridiano u prestonici i najluksuzniji, Plaza del Duque, u mestu Costa Adeje.

ikona naslovaHoteli

hoteli

Na najvećem španskom i kanarskom ostrvu veliki izbor smeštaja po pristupačnim i povoljnim cenama nalazi se na linku hoteli na Tenerifama.

Jeftin avio prevoz pružaju vam kompanije Swiss, KLM, Alitalia, a avio karte  za njihove letove možete rezervisati online na našem sajtu.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

EUR

ikona language

Španski

ikona time-zone

GMT

ikona plug

220 - 240 V
(Tip F)

ikona airport

TCI

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Dejan Micić

Dejan Micić

Izrazito vetrovit grad. Jedino prija kad su velike vrućine i vi na plaži. Mada mi je pesak išao onda u oči

5 godina ago

Review Tenerife.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *