Kupite avio karte za Muskat i upoznajte glavni i najveći grad Omana. Smešten na severu ove arapske zemlje, nalazi se u uvali na obali Indijskog okeana, okružen planinskim vencima i peščanim plažama.

Jedna od najstarijih metropola na Bliskom istoku kulturno je, ekonomsko i industrijsko sedište sultanata čija kolonijalna, tradicionalna i moderna zdanja oblikuju ovu prestonicu i čine je jedinstvenom.

Luka koju su osnovali portugalski moreplovci, danas je jedna od najznačajnijih na Arabijskom poluostrvu, a predivna priroda, stare tvrđave i palate privlače sve veći broj turista i posetilaca.

Želite da rezervišete avio karte za Muskat?

Na početku stranice se nalaze dva prazna polja za pretragu destinacija u koja je potrebno uneti troslovne kodove (BEG za Beograd i MCT za Muskat).

Kada odredite datume polaska, povratka i broj putnika, kliknite na dugme Pronađi let. Na ekranu će vam se pojaviti lista sortiranih letova, a nakon što izaberete odgovarajući, možete završiti besplatnu rezervaciju.

OmanDržava
AzijaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

Znamenitosti koje u Muskatu morate posetiti

Znamenitosti i atrakcije

Ukoliko rezervišete avio karte za Muskat, prepoznatljiva obeležja koja preporučujemo da obiđete su:

  • Tvrđava Al Džalali
  • Sultanova palata
  • Nacionalni muzej
  • Velika džamija
  • Plaže

Kompanije Egyptair i Fly Dubai prevoze putnike do drevne metropole, a jeftine i povoljne letove pronađite na našem sajtu.

ikona naslovaShopping

Šoping

Pijaca na otvorenom, Mutrah Souq, koja se nalazi uz samu obalu, mesto je gde možete naći najširu ponudu suvenira, lokalnih proizvoda, svežih namirnica i začina. Umetnine i ručno rađene predmete pogledajte u kvartu Shati Al Qurum.

Tradicionalnu garderobu, odeću i obuću popularnih modnih brendova i čuvene juvelirnice najbolje je potražiti u nekom od brojnih tržnih centara. Izdvojićemo Oman Avenues MallMuscat Grand Mall i City Center Muscat.

ikona naslovaHoteli

Gde odsesti u Muskatu?

hoteli

Prilikom boravka u glavnom gradu Omana, veliki izbor smeštaja po najjeftinijim cenama nalazi se na linku hoteli u Muskatu.

Idealno vreme za posetu ovoj prestonici je od sredine oktobra do sredine marta kada su temperature prijatne, a vlažnost niska.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

OMR

ikona language

Arapski

ikona time-zone

GMT +4:00

ikona plug

220 - 240 V
(Tip G)

ikona airport

MCT

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi Muskat

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Miljana Tričković

Miljana Tričković

Lokalna hrana je veoma zacinjena, nisam odusevljena

5 godina ago

Review Muskat.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *