Rezervišite avio karte za Krasnodar iz Beograda online i upoznajte grad na reci Kubanj. Smešten u ravničarskom predelu na krajnjem jugozapadu Rusije, nalazi se nedaleko od obala Azovskog i Crnog mora.

Metropola koju je osnovala carica Katarina Velika i dugo po njoj nosila ime, danas je industrijski i obrazovni centar, prepoznatljiv po blagoj klimi i dugim letima.

Okružen brojnim jezerima i prostranim parkovima, znamenitostima i modernom arhitekturom privlači sve veći broj posetilaca iz cele Evrope.

Kako rezervisati avio karte za Krasnodar?

Na početku stranice u prazna polja za pretragu letova unesite BEG za Beograd i KRR za Krasnodar.

Izaberite datum polaska i povratka, broj putnika i kliknite na dugme Pronađi let. Zatim, nakon odabira najpovoljnijeg leta, možete izvršiti besplatnu online rezervaciju.

Red letenja

Direktni letovi avio kompanije Air Serbia postoje tri puta nedeljno. Avion poleće utorkom, četvrtkom i nedeljom u 23:50h. Prosčeno trajanje leta avionom iznosi dva i po sata. Cene se menjaju od raspoloživosti mesta u avionu i rastu kako se bliži dan putovanja.

RusijaDržava
EvropaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

Avio-karte-za-Krasnodar-atrakcije

Ukoliko kupite avio karte  za Krasnodar iz Beograda, ne propustite priliku da obiđete:

  • Muzej Felicin
  • Dramsko pozorište
  • Trg Katarine Velike
  • Park Sunčano ostrvo
  • Zoološki vrt

Gde da kupim avio karte za Krasnodar?

Direktan let na relaciji Beograd Krasnodar kompanijom Air Serbia (ponedeljkom, sredom i petkom) po najpovoljnijim cenama možete naći na našem sajtu. Cena karte zavisi od datuma putovanja.

ikona naslovaShopping

Avio-karte-za-Krasnodar-shopping

Prolazeći kroz glavnu i omiljenu gradsku ulicu, Ulitsa Krasnaya, možete videti veliki broj prodavnica sa suvenirima, umetninama i tradicionalnim proizvodima i gaderobom.

U blizini spomenika carici Katarini Velikoj, nalaze se umetničke galerije i radnje sa popularnim domaćim i stranim brendovima. Ako pri kupovini hoćete i da se zabavite, preporučujemno neki od tržnih centara. Najposećeniji su OZ Mall, Galereya Krasnodar i City Center.

ikona naslovaHoteli

hoteli

U ‘prestonici ruskog juga’ veliki izbor smeštaja po najpovoljnijim cenama potražite na linku hoteli u Krasnodaru.

ikona naslovaTransport

transport

Veoma je važno da se pre putovanja informišete kako da najjednostavnije stignete od aerodroma Krasnodar do centra grada.

Može da se desi da su avionske karte jeftine, ali da je aerodrom daleko od vaše konačne destinacije pa treba obratiti pažnju i na to.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

RUB

ikona language

Ruski

ikona time-zone

GMT +3:00

ikona plug

220 - 240 V
(Tip C)

ikona airport

KRR

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi Krasnodar

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Saša Pavlović

Saša Pavlović

Avio karte mogu cesto da se nadju po povoljnoj ceni

5 godina ago

Abago carevi

Pa vi ste najbolji! Imate najjeftinije cene avionskih karata u ponudi. Vidim da na društvenim mrežama stalo objavljujete da postoji neka promocija i promo ponude, bravo!

5 godina ago

Dušica

Da li postoji neka jeftina avionska karta za Krasnodar za petak? Jutarnji let ako može? Koja je cena sa uračunatim prtljagom i povela bi psa težine 7kg

5 godina ago

Slavica Danilović Sani

Prijavljujem se da mi šaljete promotivne cene avio karata i kad god postoji akcija. Najjeftinija karta povratna mi treba – ne biram datum putovanja, samo da odem do kraja godine.

5 godina ago

Review Krasnodar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *