O aerodromu

Paškovski Krasnodar (Pashkovsky Airport,) međunarodni aerodrom Krasnodar se nalazi 12km istočno od centra grada Krasnodara. Osnovan je davne 1933. godine. Deveti je po prometu u Rusiji.

Danas je aerodrom od strateškog značaja za Rusiju kao južna vazdušna kapija. Koristi ga više od 30 avio kompanija koje lete do 62 destinacije, uključujući 17 međunarodnih destinacija.

Kliknite ovde da pogledate sva poletanja i sletanja na aerodrom Paškovski. Tu ćete naći i red letenja svih avio kompanija.

Osnovne informacije

ikona airport

KRR

ikona money

RUB

ikona naslovaLounges

lounge

Comfort Lounge na aerodromu Paškovski u Krasnodaru

Nalazi se na drugom spratu domaćeg terminala. Putnicima su u ponudi: alkoholna i bezalkohona pića, časopisi, magazini, internet, TV, monitor sa redom letenja. Salon je otvoren 24h dnevno.

International Business Lounge na Krasnodar aerodromu

Smešten je na prvom spratu međunarodnog terminala. Na raspolaganju su bezalkoholna i alkoholna pića, internet, monitor sa redom letenja, časopisi i magazini, TV. Obezbeđen je pristup osobama sa invaliditetom. Radno vreme je 24h dnevno.

ikona naslovaWiFi

wi fi

Putnici aerodroma mogu koristiti besplatan internet, koji pokriva kompletan terminal.

Samo SIM kartice mobilnih operatera registovanih u Ruskoj Federaciji se mogu povezati na besplatnu internet mrežu aerodroma.

ikona naslovaCheck In

check-in

Putnici se mogu prijaviti online na let koji se otvara 24h i zatvara 40 minuta pre leta. Boarding karta se može odštampati ne nekom od interaktivnih kiosaka ili zadržati u elektronskom obliku.

Prijava na let na aerodromu je moguća na interaktivnom kiosku ili šalteru za prijavu na let – na domaćim letovima 2h pre leta, a na međunarodnim 3h.

ikona naslovaTransfer Zona

transfer

Aerodrom se sastoji od jednog putničkog teminala, nedavno renoviranog.

Podeljen je na dva dela: za domaće i međunarodne letove.

ikona naslovaTransport sa aerodroma

transport-sa-aerodroma

Autobus

Sa aerodroma se putnici mogu povezati sa železničkim terminalom 1 Karasnodar, koristeći trolejbus 7 (jednočasovno putovanje) ili minibus 43 ili 15 (40 minuta putovanja). Autobuske linije 1 i 1A saobraćaju do centra grada.

Prevoz automobilima

Taxi – vozila se nalaze na prvom spratu, domaćeg terminala u delu za dolaske.

Rent-a car – vozila nekolicina avio kompanija se nalaze na terminalu.

ikona naslovaParking i garaža

parking

Međunarodni aerodrom ima dnevni parking sa 205 parking mesta. Nalazi se u ograđenom prostoru. Radno vreme je 24h, 7 dana u nedelji. Cena je 600RUB.

Postoji i parking koji funcioniše na bazi satnice. Stopa je 250RUB za prvi sat i 100RUB za svaki naredni sat. Prvih 15 minuta je besplatno. Parking može primiti 211 automobila.

ikona naslovaFree Shop

Šoping

Aerodrom nudi svojim putnicima i posetiocima veliki izbor butika i prodavnica raznovrsnih proizvoda i brendova. Takođe, na raspolaganju su im restorani, barovi i kafići, kao i:

  • apoteka
  • služba prve pomoći
  • banka, menjačnice i bankomati
  • prostorije za presvlačenje beba

ikona naslovaLica sa invaliditetom

ikonica-invalidska-kolica

Aerodrom je prilagođen osobama sa invaliditetom i umanjenom sposobnošću kretanja sa rampama, liftovima, toaletima i parking mestima.

ikona naslovaMapa aerodroma

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Sladjana Stanisic

Radoica

Boravio sam u jednom od salona aerdorma – usluga je solidna. Nemam zamerki.

5 godina ago
marko

Pedja

Dobro obelezen aerodrom

5 godina ago

Review Paškovski Krasnodar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *