Kupite avio karte za Krakov i upoznajte drugi po veličini poljski grad kroz koji protiče reka Visla, smešten u podnožju Karpata, na jugu zemlje.

Nekadašnja prestonica, kulturno i turističko sedište regije, prepoznatljiva po nestvarnoj lepoti, jedan je od najstarijih univerzitetskih centara Srednje Evrope.

Očaravajuća arhitektura, srednjevekovni dvorci, crkve i prostrani trgovi, uveriće vas u izuzetno istorijsko nasleđe kojim se ova metropola jako ponosi.

Kako se rezervišu avio karte za Krakov?

Na samom početku stranice primetićete dva prazna polja za unos destinacija.  Za Beograd upišite BEG, a za Krakov KRK.

Nakon što odaberete tačan datum polaska, povratka i broj putnika, kliknite na dugme Pronađi let. Posle izbora odgovarajućeg leta, lako i besplatno možete završiti rezervaciju.

PoljskaDržava
EvropaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

Znamenitosti i atrakcije

Kada rezervišete avio karte za Krakov i posetite ovaj magičan grad, iznenadićete se brojnim znamenitostima, a mi preporučujemo:

  • Stari grad
  • Trg Rynek
  • Wawel
  • Planty park
  • Rudnik soli Wieliczka

Jeftine i povoljne cene letova kompanije LOT Polish Airlines pogledajte na našem sajtu. Iz Beograda, preko Varšave, možete doputovati do ovog čarobnog grada.

U formu za pretragu letova na početku stranice unesite datum polaska, datum povratka i odaberite broj putnika. Kliknite na dugme Pronađi letove. Biće vam prikazani svi raspoloživi letovi za koje online možete da kupite avio karte

ikona naslovaShopping

Šoping

Na glavnom gradskom trgu, Rynek, nalazi se čuveno renesansno zdanje Sukiennice u kome su smeštene radnje na otvorenom sa velikom ponudom suvenira, lokalnih proizvoda i autentičnih predmeta.

Umetnine, antikvitete i nakit od ćilibara možete naći u ulicama Floriańska Street i Grodzka Street. Ovde se takođe mogu videti prodavnice sa najpopularnijim domaćim i svetskim brendovima, kao i butici sa ekskluzivnom garderobom.

Ako kupovinu želite da obavite na jednom mestu, pravi izbor je odlazak u neki od tržnih centara. Izdvajamo Galeria Krakowska, Bonarka City Center i Galeria Kazimierz.

ikona naslovaHoteli

hoteli

U nekadašnoj prestonici Poljske i jednoj od najlepših metropola Evrope, smeštaj po najpovoljnijim cenama potražite na linku hoteli u Krakovu.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

PLN

ikona language

Poljski

ikona time-zone

GMT +1:00

ikona plug

220 - 240 V
(Tip E)

ikona airport

KRK

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi Krakov

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Emilija

Javni prevoz je dobro organizovan

5 godina ago

Review Krakov.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *