Obezbedite avio karte na liniji Beograd Tivat po najpovoljnijim cenama i posetite prelepu jadransku luku smeštenu na obali Bokokotorskog zaliva.

Donedavno uspavani primorski gradić, otvaranjem ekskluzivne jahting marine i kompleksa Porto Montenegro, doživeo je potpunu transformaciju.

Predivna priroda, more i plaže ukusno spojene sa luksuzom privlače turiste i nautičare iz svih krajeva sveta.

Kako rezervisati avio karte Beograd Tivat?

Popunite dva polja za pretragu letova na početku stranice troslovnim kodovima gradova (BEG za Beograd i TIV za Tivat). Nakon što odredite datume putovanja i broj putnika, klkinite na dugme Pronađi let.

Na sortiranoj listi (po ceni i vremenu trajanja) pogledajte postojeće opcije. Odaberite odgovarajući let, način plaćanja i dopunite informacije o putnicima nakon čega je vaša rezervacija završena.

Crna GoraDržava
EvropaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

Znamenitosti i atrakcije

Ukoliko ste kupili avio karte Beograd Tivat i imate malo slobodnog vremena, predlažemo da obavezno obiđete i upoznate:

Znamenitosti Tivta

  • Porto Montenegro

Kao najveća atrakcija izdvaja se ova jahting marina na čijim su vezovima usidrene predivne jahte, brodovi i jedrenjaci. Pored same luke, postoji i čitav kompleks najluksuznijih hotela i privatnih apartmana koji će vas ostaviti bez daha.

  • Poluostrvo Luštica

Nalazi se naspram tivatske rivijere na samom ulasku u Bokokotorski zaliv. Prirodne lepote (Plava Špilja), šetalište pored mora i predivne plaže (Žanjice, Plavi Horizonti, Oblatno) dovoljan su razlog da obiđete ovo poluostrvo koje odskora krasi još jedan luksuzan kompleks – Luštica Bay.

  • Tivatska solila

Jedinstveni rezervat ptica nastao je na mestu nekadašnje solane. U ovom prirodnom staništu, idealnom za ptice močvarice, ornitolozi i ljubitelji flore i faune mogu uživati posmatrajući kormorane, morske jastrebove ili flamingose.

  • Plaže

Pogrešili biste ukoliko bi pri dolasku u Tivat propustli priliku da se okupate na nekoj od izuzetnih plaža. Na samo par kilometara od grada nalaze se Kalardovo, Seljanovo, Waikiki beach… Ponesite peškir, kupaći kostim i odmorite se.

ikona naslovaShopping

Kupovina

Izgradnjom Porto Montnegra, Tivat nije dobio samo jahting marinu već i butike sa garderobom najpoznatijih robnih marki i modnih dizajnera. Ovde možete videti i umetničke galerije, juvelirnice, kao i prodavnice za kupce sa malo dubljim džepom.

Radnje sa odećom i obućom domaćih i stranih brendova potražite duž rive. Šetajući se obalom i gradskim ulicama videćete i brojne suvenire i ručno rađene predmete.

Tokom dana postoji nekoliko direktnih Air Serbia i Montenegro Airlines letova koje možete rezervisati online na našem sajtu. Red letenja i cene pogledajte na linku avio karte iz Beograda za Tivat.

Hrana (restorani)

Hrana

Raznovrsna je ponuda morskih specijaliteta i nacionalnih jela. Pored lokalne, možete uživati i u ukusima mediteranske, italijanske, azijske ili libanske kuhinje.

Uz čašu dobrog vina, domaći pršut, sir i masline prepustite se zvucima lakih nota u nekom od restorana ili ribljih konoba.

Požurite i najjeftinije avio karte potražite na našem sajtu.

ikona naslovaHoteli

hotel

U gradu u Boki, na obali Jadranskog mora, najveći izbor smeštaja po najpristupačnijim cenama možete naći na linku hoteli u Tivtu.

ikona naslovaTransport

Transport sa aerodroma

Aerodrom Tivat je udaljen samo 4km od centra grada. Najjednostavnije je do željene adrese doći taksijem, a naša preporuka je da vozilo zakažete unapred.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

EUR

ikona language

Crnogorski

ikona time-zone

GMT +1:00

ikona plug

220 - 240 V
(Tip F)

ikona airport

TIV

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi Tivat

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Kornelije

Nikad brze nismo stigli od aerodroma do centra i to gradskom linijom

5 godina ago

Review Tivat.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *