Glavni grad nemačke pokrajne Baden-Württemberg, Štutgart je veoma važno industrijsko središte i značajna međunarodna rečna luka.

Ovaj moderan grad i dalje nosi naznake posledica dva teška rata, koje se nastoje prikriti modernim građevinama i inovativnom arhitekturom.

Rezervacija Beograd Štutgart avio karte

Najjednostavnije je da popunite formu za pretragu letova na početku stranice. Za Beograd unesite BEG, a za Štutgrat STR i odaberite datume putovanja.

Biće vam izlistani svi rapsoloživi letovi sortirani od najjeftinijeg. Odaberite koji vam najviše odgovara i rezervišite online Beograd Štutgrat avio karte. Avio kompanija Air Serbia direktno leti na ovoj relaciji.

Red letenja Air Serbia

Direktan let postoji šest puta nedeljno. Avion ponedeljkom, sredom i subotom poleće u 20:55h, a utorkom, petkom i nedeljom u 9:50h. Prosečno trajanje leta avionom je sat vremena i 45min, a grad se nalazi na 247m nadmorske visine.

Cena avionske karte se menja i raste kako se bliži datum putovanja. Takođe, zavisi od činjenice da li su u pitanju direktni letovi ili sa međusletanjem.

NemačkaDržava
EvropaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

Beograd-stutgart-avio-karte-atrakcije

Najbolji način da obiđete Štutgart je da krenete put glavne ulice u gradu Koenigstrasse duge 1.2km, koja je glavno odredište svih ljubitelja šopinga.

Ova ulica se pruža srcem grada i vodi do ostalih obližnjih ulica koje nude podosta toga za videti, kao što su Eberhardstrasse, Stiftstrasse i Calwer Strasse.

Znamenitosti Štutgarta

Koenigstrasse se nastavlja na Schlossplatz, ogromni trg i omiljeno mesto među lokalcima, ali i među turistima. Tamo možete videti mnoge Calderove i Hrdlickine skulpture, ali ono što će vam sigurno zapeti za oko barkoni je Neues Schloss (Novi dvorac) koji dominira trgom, zajedno s obližnjim Altes Scholss (Starim dvorcem).

Ako se nađete tamo u radno vreme, možete posetiti Württemberg Landes muzej, najbolji u gradu s najvećom kolekcijom srednjevekovnih remek dela kao što su krune s draguljima, muzički instrumenti i umetničke slike.

Pogledajte pre obilaska da li možda postoje neke promotivne cene ulaznica za online kupovinu.

ikona naslovaShopping

Beograd-stutgart-avio-karte-kupovina

U ulici Koenigstrasse možete obići robne kuće, kafiće, restorane i mesta za relaksaciju.

Ovaj deo Štutgarta je jedno od najdužih i najlepših nemačkih šoping zona, a budući da počinje nasuprot glavne železničke stanice, nećete imati problema u pronalaženju iste.

ikona naslovaHoteli

Kada pronađete Beograd Štutgart avionske karte po najboljoj ceni, preporučujemo vam da na linku jeftini hoteli pronađete smeštaj koji vam najviše odgovara.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

EUR

ikona language

Nemački

ikona time-zone

GMT +1:00

ikona plug

220 - 240 V
(Tip F)

ikona airport

STR

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi Štutgart

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Leontijr

Ima puno dobrih radnji sa brendiranom garderobom

5 godina ago

Igor Bošković

Potrebne su mi tri najjeftinije karte za period od 14.02. do 22.02. Da li postoji neka promocija za Štutgard za te datume, a da mogu da platim u banci? Ako možete, pošaljite mi na mail promo ponudu. Zanimaju me samo Air Serbia direktni letovi.

5 godina ago

Kic Koc Kic

Koliko košta jedna avionska karta Beograd Štutgart? Zanima me cena u jednom smeru? I zanima me za koji datum do kraja godine je najjeftinija i da li se cene menjaju ili su fiksne?

5 godina ago

Petra Filipović

Kod vas su najjeftinije cene avionskih karata ubedljivo. Meni je fascinantno što imate kombinaciju niskobudžetnih kompanija i regularnih. Bravo za Abago!!!

5 godina ago

Margita

Treba mi jeftina avio karta za sutra uveče. Na sajtu vidim da je ostala samo biznis klasa, pa ako se pojavi neko mesto u ekonomskoj javite mi molim vas

5 godina ago

Review Štutgart.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *