Kupite avio karte za Maldive i posetite ostrvsku republiku koju formira velika grupa atola, smeštenu u središnjem delu Indijskog okeana.

Koralni grebeni, peščane plaže, tirkizne lagune i kristalno čisto more čine ovaj komadić raja jedim od omiljenih turističkih destinacija na planeti.

Arhipelag prepoznatljiv po netaknutim prirodnim lepotama i bajkovitim zalascima sunca, ostaviće bez daha svakog ko poseti najmanju azijsku državu.

Kako da rezervišete avio karte za Maldive?

Na početku stranice primetićete dva prazna polja za pretragu destinacija. Unesite BEG za Beograd kao polaznu destinaciju i MLE za Maldive kao dolaznu.

Kada odredite broj putnika i tačne datume polaska i povratka, kliknite na dugme Pronađi let. Nakon što izaberete odgovarajući let, možete besplatno završiti rezervaciju i online izvršiti plaćanje na sajtu Visa ili Master kreditnom karticom.

MaldiviDržava
AzijaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

atrakcije-i-znamenitosti

Ukoliko rezervišete avio karte za Maldive, znamenitosti koje će vas očarati i koje ne smete propustiti su:

  • Male
  • Islamski centar
  • Ronjenje
  • Koralni greben
  • Sunčano ostrvo

Najpovoljnije cene letova za Maldive potražite na našem sajtu, a mi preporučujemo specijalnu ponudu kompanije Emirates preko Dubaia, kao i let Qatar Airways preko Dohe.

ikona naslovaShopping

Šoping

Na prestoničkoj pijaci, Male local Market, pored svežih namirnica, egzotičnog voća i lokalnih proizvoda, možete naći široku ponudu suvenira i unikatnih predmeta. Nemojte zaobići mi markete na otvorenom duž glavnih ulica, Majeedhee Magu i Chaandhanee Magu, sa tradicionalnom garderobom, nakitom i umetninama.

Odeću i obuću popularnih svetskih brendova najbolje je potražiti u rizortu Kurumba Maldives i u okviru tržnog centra Centro Mall na ostrvu Hulhumale.

ikona naslovaHoteli

hoteli

Na najmanjoj i najlepšoj državi u Aziji veliki izbor smeštaja po najpristupačnijim cenama se nalazi na linku hoteli na Maldivima.

Turistička sezona na ovom rajskom ostrvu traje tokom čitave godine, ali predlažemo da preskočite jun i jul mesec kada su padavine najobimnije.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

MVR

ikona language

Divehi

ikona time-zone

GMT +4:00

ikona plug

220 - 240 V
(Tip D)

ikona airport

MLE

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Ekatarina

Plaze su predivne i duge

5 godina ago

Review Maldivi.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *