Kupite avio karte za Džakartu i uživajte u glavnom i najvećem gradu Indonezije. Smešten na severozapadu ostrva Java, nalazi se na obali istoimenog mora.

Prestonica karakteristična po modernim zdanjima, hramovima, kanalima i pokretnim mostovima, ujedno je i jako važna luka ovog dela kontinenta.

Jedna od najvećih metropola Azije, danas je kulturno i ekonomsko sedište zemlje i Malajskog arhipelaga i sve popularnija turistička destinacija.

Kako da lako rezervišete avio karte za Džakartu?

Na početku stranice primetićete dva prazna polja za pretragu destinacija. Neophodno je da ih popunite troslovnim kodovima gradova (BEG za Beograd i JKT za Džakartu).

Nakon što unesete datume putovanja i broj putnika, kliknkite na dugme Pronađi let. Kada se na ekranu pojavi sortirana lista letova, možete izabrati onaj koji vama najviše odgovara i završiti razervaciju koja je potpuno besplatna.

IndonezijaDržava
AzijaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

turisticke-atrakcije

Ukoliko rezervišete avio karte za Džakartu, neka od najpopularnijih prirodnih lepota i odredišta su:

  • Nacionalni muzej Indonezije
  • Spomenik Monas
  • Stari grad
  • Džamija Istiqlal
  • Ragunan zoološki vrt

Koristite usluge kompanije Emirates kako biste upoznali ‘Veliki durijan’, a povoljne i pristupačne cene letova potražite na našem sajtu.

ikona naslovaShopping

Šoping

Tradicionalna umetnička dela i ručno rađene predmete od drveta pogledajte u delu Pasar Seni Ancol. Na otvorenoj pijaci Jalan Surabaya Flea Market možete videti najrazličitije suvenire i antikvitete.

Poklone, sitnice i prodavnice sa garderobom popularnih brendova možete naći i duž ulice Surabaya Street. Ekskluzivnu odeću i obuću pronađite šetajući se gradskim centrom (CBD) i u blizini glavnog trga Alun-Alun.

Ako želite da izbegnete gužvu i skolonite od vrućine, preporučujemo odlazak u neki od tržnih centara. Najposećeniji su Plaza Indonesia, Mall Taman Anggrek i Grand Indonesia.

ikona naslovaHoteli

hoteli

U poseti prestonici nekadašnje Holandske Indije, a danas Indonezije, najveći izbor smeštaja po povoljnim i pristupačnim cenama nađite na linku hoteli u Džakarti.

Najbolji period za obilazak ove metropole je tokom ‘suve sezone’, između maja i septembra, kada su temperature i vlažnost vazduha najniže.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

IDR

ikona language

Indonežanski

ikona time-zone

GMT +7:00

ikona plug

220 - 240 V
(Tip C)

ikona airport

JKT

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi Džakarta

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Milanka Cvetković

Milanka Cvetković

Kupila sam povrce na periferiji grada po povoljnoj cijeni

5 godina ago

Review Džakarta.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *