Najveći grad kanadske provincije Kvebek, nalazi se na jugozapadu ove prostrane države Severne Amerike. Rezervišite avio karte za Montreal i posetite metropolu smeštenu na istoimenom ostrvu između reka Otave i Sen Loren.

Jedna od najznačajnijih luka u zemlji, kulturni je, univerzitetski i finansijski centar regije i smatra se idealnim mestom za život.

Francuski šarm, jedinstvena arhitektura, izuzetni muzeji i galerije, festivali i prostrani parkovi čine nekadašnju prestonicu jednom od najlepših na kontinentu.

KanadaDržava
Severna AmerikaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

turisticke-atrakcije

Ukoliko ste kupili avio karte za Montreal, uživaćete u brojnim znamenitstima, a mi preporučujemo:

  • Old Montreal
  • Botanical Garden
  • Museum of Fine Arts
  • Park du Mont Royal
  • Basilica Notre Dame

ikona naslovaShopping

Šoping

Omiljena i jako popularna ulica, Rue Sainte-Catherine, prepuna je suvenirnica, antikviteta, radnji sa odećom, obućom i autentičnim proizvodima. U neposrednoj bliizni u Rue Saint-Paul možete videti i brojne umetničke galerije i čuvene juvelirnice.

Kupite avio karte za Montreal i uživajte u šopingu!

Najbolje cene za avio krte pronaći ćete na našem sajtu popunjavajući formu za pretragu letova na početku stranice. Najbolje konekcije imaju Lufthansa i Air Canada avio kompanije. Unesite željene datume putovanja i kliknite na dugme Pronađi letove.

Garderobu poznatih modnih brendova pogledajte u ulici Rue Saint-Denis i Avenue Mont-Royal, a najekskluzivnije butike potražite u Boulevard Saint-Laurent. Ako kupovinu želite da obavite na jednom mestu, a da se pritom i zabavite, onda su tržni centri pravi izbor za vas. Izdvajaju se Le Centre Eaton de Montreal, Comlexe Desjardins i Place Montreal Trust.

Hrana (restorani)

Hrana

Montreal ima brojne restorane u kojima se jede pre svega meso, ali se otvaraju i taverne koje se bave uzgajanjem organskog povrća. Jedna od najpoznatijih je McKiernan. Lični na neki seoski snek-bar, ali hrana je vrhunska.

Od specijaliteta preporučujemo da obavezno probate: porchetta tacos, koji se pravi od svežih tortilja (11 kanadskih dolara).

ikona naslovaHoteli

hoteli

U najvećem gradu Kvebeka i prestonici festivala, veliki izbor smeštaja po najpovoljnijim cenama možete naći na linku hotelu u Montrealu.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

CAD

ikona language

Engleski i Francuski

ikona time-zone

GMT -4:00

ikona plug

100 - 127 V
(Tip A)

ikona airport

YUL

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Grujica

vetar je duvao svaku noc

5 godina ago

Review Montreal.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *