Rezervišite avio karte za relaciju Beograd Šangaj i posetite najmnogoljudniji kineski grad. Smešten na širokom ušću reke Jangce u Istočno kinesko more, smatra se jednom od najznačajnijih luka u Aziji.

Svetski trgovački centar i metropola budućnosti, predstavlja specifičan spoj monumentalnih zdanja, zapadnjačkog duha i tradicionalizma.

Grandiozni megalopolis koji se menja i raste pred očima posetilaca, osvojiće vas svojim kosmopolitskim duhom, a brojni hramovi, neboderi i vrtovi ostaviti bez daha.

KinaDržava
AzijaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

turisticke-atrakcije

Kada kupite avio karte za Šangaj, znamenitosti koje ne smete propustiti su:

  • Bund
  • Vrtovi Yuyuan 
  • Muzej Šangaj
  • Biserni toranj
  • Disneyland

Gde da kupim avio karte Beograd Šangaj?

Najpovoljnije avio letove za Šangaj možete naći na našem sajtu, a mi preporučujemo specijalnu ponudu kompanije Emirates.

Odaberite grad odakle želite da putujete – za Beograd unesite BEG, za Podgoricu TGD ili jednostavno unesite samo naziv grada odakle krećete. Za Šangaj unesite SHA. Odaberite datume polaska i povratka, kao i broj putnika i kliknite na dugme Pronađi let.

ikona naslovaShopping

Šoping

Najraznovrsnije suvenire, antikvitete i karakteristične umetnine pogledajte na otvorenoj pijaci Dongtai Road Antique Market. Zaljubljenici u čaj ne smeju zaobići Tianshan Tea Market.

Jako popularna četvrt Nanjing Road, centar je mode i mesto gde možete naći poznate domaće i svetske  brendove i tradicionalnu garderobu. Ekskluzivnu odeću i obuću potražite u kvartu Xintiandi, duž bulevara Huaihai Road i u ulici Fuxing West Road.

Ukoliko želite da izbegnete gradsku gužvu i sve neophodno kupite na jednom mestu, tržni centri su pravo rešenje. Izdvojićemo IFC Mall, Super Brand Mall i K11.

ikona naslovaHoteli

hoteli

U finansijskoj prestonici Azije i kineskom megalopolisu, veliki izbor smeštaja po najpovoljnijim cenama nalazi se na linku hoteli u Šangaju.

Kako bi ste izbegli kišu i vrućinu tokom proleća i leta, svoj put u Šangaj je najbolje planirati oktobra i novembra meseca.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

CNY

ikona language

Kineski

ikona time-zone

GMT +8:00

ikona plug

100 - 127 V
(Tip A)

ikona airport

PVG

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi Šangaj

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Filiman

Nisam uspjela da obidjem sve ovaj put – ima previse u ponudi

5 godina ago

Review Šangaj.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *