Odaberite destinaciju, rezervišite i obezbedite najjeftinije avio karte za direktan let iz Kraljeva!

Direktni letovi iz Kraljeva

Iz grada na Ibru, smeštenog u centralnoj Srbiji, možete putovati do Beča i Soluna. Avio kompanija Air Serbia uvela je redovne avionske linije do austrijske prestonice i drevne grčke luke.

Poletanje je sa nekadašnjeg vojnog aerodroma Lađevci koje je sada preimenovan u aerodrom Morava i preuređen za potrebe civilnog vazduhoplovstva. Nalazi se na 15km od centra Kraljeva, 25km od Čačka i 40km od Kragujevca.

pronadji-let-cta-dugme

Bečdo 28. marta utorak i petak u 07:55h

od 28. marta utorak i četvrtak u 12h, subota u 08:25h

Solunod 31. marta do 22. oktobra utorak i četvrtak u 08h, subota 12:55h

Direktni letovi za Kraljevo

Iz glavnog grada Austrije do Kraljeva se poleće sa aerodroma Beč koji je udaljen 20-ak kilometara od istoimene metropole.

Putnici iz Soluna polaze sa aerodroma Thessaloniki koji je smešten na samo 13km od centra grada.

pronadji-let-cta-dugme

Bečdo 28. marta utorak i petak u 10:35h

od 28, marta utorak i četvrtak u 14:20h, subota 10:45h

Solunod 31. marta do 22. oktobra utorak i četvrtak u 10:50h, subota u 15:45h

Ako želite da pogledate cene povratne avio karte, dimenzije dozvoljenog ručnog i predatog prtljaga ili pronađete smeštaj, dovoljno je samo da kliknete na naziv grada i dobićete sve potrebne detalje i informacije.

Napominjemo da se letovi za Solun iz Kraljeva uvode samo tokom letnje sezone. Od oktobra do kraja marta iz Kraljeva do Beča će se leteti dva puta nedeljno, dok se tokom letnje sezone (od kraja marta do oktobra) uvode tri nedeljna leta. Požurite i avionske karte rezervišite što pre.

Možete otvoriti ovaj kratak video klip i pogledati koja pravila važe za ručni prtljag kada putujete avio kompanijom Air Serbia.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.